SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

FOTO CSM București a sărbătorit titlul la handbal feminin, chiar la finalul unicului eșec stagional

CSM București a primit astăzi trofeul de campioană a sezonului 2020/2021 din Liga Națională de handbal feminin. +10   FOTO
CSM București a primit astăzi trofeul de campioană a sezonului 2020/2021 din Liga Națională de handbal feminin.

Articol de , - Publicat luni, 31 mai 2021 18:54 / Actualizat marti, 01 iunie 2021 00:13

Cristina Neagu și compania au primit luni tricourile și medaliile de campioane după al cincilea titlu câștigat de CSM. Fiesta a fost dată peste cap de echipa olteană care a câștigat incredibil cu 27-26 în Polivalentă.

CSM București era de două etape campioană, iar ultimul meci jucat în Sala Polivalentă s-a vrut a fi unul de sărbătoare. Echipa antrenată de Adi Vasile mai avea un singur obiectiv, acela de a câștiga titlul fără înfrângere. 

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+6 FOTO

Adversara, SCM Craiova, avea grijile ei. Echipa pregătită de Bogdan Burcea are toate șansele să ajungă la barajul de retrogradare. În aceste condiții, cine s-ar fi gândit că oltencele le pot împiedica pe campioane?

A fost 15-12 la pauză pentru CSM, iar "tigroaicele" s-au distanțat în partea a doua la 8 goluri diefernță: 22-14. Confetiile erau pregătite, petrecerea antamată. Adi Vasile a schimbat titularele și le-a trimis în teren pe handbalistele care prinseseră puține minute în tot sezonul. De aici a început degringolada. De la 23-17, CSM București a primit șase goluri consecutiv și s-a văzut egalată. Tehnicianul CSM-ului s-a speriat și a trimis din nou titularele pe teren. Dar acestea se gândeau deja la pozele cu trofeul și la fiesta de după.

15 minute nebune de joc în CSM București - Craiova

Portarul Craiovei, tânăra Andreea Chetraru a făcut adevărate minuni între buturi, în vreme ce Denisa Dedu, după o primă repriză excelentă, nu a mai prins nimic în partea a doua la CSM. Craiova a luat conducerea în minutul 56, 25-24, însă CSM a egalat. Suspansul a fost maxim până în ultimele secunde. Ana Maria Țicu a dus din nou Craiova în avantaj, din 7 metri, când mai erau 35 de secunde de joc. Adi Vasile a cerut time-out, iar Bianca Bazaliu, cu o torpilă de la 9 metri a egalat încă o dată, 26-26.

Craiovencele nu s-au mulțumit însă cu puțin. Au repus rapid balonul, cu 11 secunde înainte de final, iar interul dreapta Ana Maria Savu a marcat golul victoriei, una care le-a stricat parcursul fără greșeală al bucureștencelor de până acum. 

Adi Vasile: "Titlul e pe deplin meritat!"

Adi Vasile, antrenorul CSM București, a câștigat primul său titlu din postura de antrenor principal. Tehnicianul a declarat după meci că "ne-am fi dorit să terminăm campionatul cu o victorie, dar la un moment dat mintea începe să fie în altă parte. A fost însă un titlu muncit, meritat, pentru care toată lumea din jurul echipei trebuie felicitată. Am avut concurență bună în întrecerea internă, dar am gestionat bine un sezon foarte greu pentru noi". 

Tehnicianul a adăugat că rămâne cu gustul amar al necalificării echipei în Final Four-ul Ligii Campionilor. "Ne-a lipsit un singur gol, dar pentru acel gol trebuie să muncim și mai mult sezonul viitor, să fim și mai buni din toate punctele de vedere", a adăugat Adi Vasile. 

Sunt foarte fericită, este un titlu cât pentru doi ani, sunt mulțumită și mândră că am reușit să fim campioane, având în vedere că am trecut prin momente grele. Urmează o vacanță în care ne vom putea încărca bateriile, va fi din nou un început de sezon complicat. Mi-aș fi dorit un altfel de final de sezon, cu meciuri în Final Four și la Jocurile Olimpice, dar din păcate nu s-a putut
- Cristina Neagu

Surprize, surprize!

Pariorii au fost dați peste cap de rezultatele de ieri, din etapa a 28-a a Ligii Naționale. Surprinzător, pe lângă înfrângerea CSM București, și a doua clasată Minaur Baia Mare a pierdut. Gloria Buzău le-a învins pe maramureșence cu 26-25, într-un meci în care Minaur a arătat mult dezinteres. 

E final de sezon însă și echipele sunt deja cu sacii în căruță. Nu mai există nicio miză în Liga Națională, știindu-se deja campioana, vicexcampioana, dar și echipele care vor merge în cupele europene. Victoria SCM Craiova în fața CSM București era cotată cu 6,50 la casele de pariuri, iar a Buzăului, în fața Minaurului, cu 5.75. 

Citește și alte știri din handbal: 

Când handbalul nu are vârstă » O jucătoare de 22 de ani și una de 41 au dus Vipers spre Ligă! Două campioane ajung la CSM București

Țarul Pera » Traseul lui Florentin Pera de la Reșița la ȚSKA Moscova! Niciun alt tehnician român nu a ajuns să antreneze la un asemenea nivel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  02 Iunie 2021, 11:18
Postat de ceaiuri pe 01 Iunie 2021, 19:50

sa dai o caruta de bani....pt a castiga un... campionat(nici F.F nu prinzi)unde nu ai concurenta (nimeni nu are asa buget)cam..falimentar....dar dai un ban si stai in fata

CSM Bucuresti nu a fost in primele 4 din Europa ca buget sezonul acesta, cred ca pe 5, dar oricum sigur dupa Gyor, CSKA, Rostov si Brest! Nu stiu ce bugete vor avea Esbjerg si Krim sezonul care vine, avand in vedere ca se intaresc puternic, asa ca nu e o contraperformanta lipsa din final 4! Sigur ca ne-am fi dorit o calificare in primele patru, dar nu e usor deloc sa faci performanta intr-un sport de echipa, trebuie ca mai multe mecanisme din club/echipa sa functioneze foarte bine pentru a reusi!

ceaiuri
ceaiuri  •  01 Iunie 2021, 19:50

sa dai o caruta de bani....pt a castiga un... campionat(nici F.F nu prinzi)unde nu ai concurenta (nimeni nu are asa buget)cam..falimentar....dar dai un ban si stai in fata

suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  31 Mai 2021, 23:46

Uite-le, uite-le, campioanele! Felicitari CSM Bucuresti!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează