SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-IK SAVEHOF 20-18

CSM București, a treia victorie la Annliz Cup » „Tigroaicele” joacă finala în Suedia

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2019 19:11

CSM București, vicecampioana României, a obținut a treia victorie consecutivă, 20-18 cu campioana Suediei, la Annliz Cup.

„Tigroaicele” au câștigat toate cele trei meciuri disputate în faza grupelor la Annliz Cup, turneul amical de la Skovde.  
 

Echipa pregătită de Tomas Ryde a trecut vineri cu 24-20 de Skovde și cu 20-19 de Ajax Copenhaga, locul 12 în liga daneză, iar sâmbătă a învins cu 20-18 pe IK Savehof, campioana Suediei. 

CSM nu s-a putut baza decât pe 13 jucătoare, ieșind în evidență aceleași handbaliste ca și în partidele precedente: portarul Grubisici, pivotul Crina Pintea, interul dreapta Nora Mork, extremele Laura Chiper-Moisă și Itana Grbici.

Apărarea pare punctul forte al bucureștencelor în acest sezon, acolo unde s-a creat deja un trio greu de trecut: Gabi Perianu - Crina Pintea - Andrea Klikovac.  
 

Golurile CSM-ului în victoria cu Savehof au fot marcate de Itana Grbici 5, Nora Mork 4, Crina Pintea 3, Laura Chiper-Moisă 3, Claudia Constantinescu 2, Andrea Klikovac 2, Denisa Vâlcan 1.  
 

CSM va juca duminică finala competiției, cu învingătoarea dintre Team Holstebro (Danemarca) sau Skuru IF (Suedia), care urmează să joace în această seară. CSM București e în turneul din Suedia fără vedetele Cristina Neagu, Andrea Lekici, Draga Cvijici și Elizabeth Omoregie. Carmen Martin și Linnea Torstensson nu pot nici ele evolua, deși au făcut depplasarea cu echipa.

Citește și:

Campioanele de la SCM Rm. Vâlcea au remizat cu rusoaicele de la Astrahan!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
138672209828437
Gelu Oanca  •  11 August 2019, 07:38

Ce jucatoare lipsesc, le mai trebuie un portar si ia campionatul la pas.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează