SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București i-a stabilit ULTIMATUM lui Adi Vasile: „Are un obiectiv simplu și clar. Ratarea lui înseamnă despărțirea!”

Adrian Vasile
Adrian Vasile

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 15:30 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 20:32

CSM București anunță, în cadrul unui comunicat de presă, că se va despărți la finalul sezonului de antrenorul Adrian Vasile (41 de ani) în cazul în care acesta NU reușește să califice echipa în Final Four-ul Champions League.

CSM București domină întrecerea internă, este prima în campionat, cu victorii pe linie în cele 10 etape desfășurate, dar scârțâie pe plan continental.

Campioana României ocupă momentan locul 4 în grupa de Liga Campionilor, în condițiile în care doar primele două locuri duc direct în faza sferturilor, iar pozițiile 3-6 presupun disputarea unui baraj pentru accederea în sferturi.

GSP a „calculat” norocul pe care România l-a avut în preliminariile Euro: pe ce loc eram dacă s-ar fi respectat realitatea din teren
EURO 2024
GSP a „calculat” norocul pe care România l-a avut în preliminariile Euro: pe ce loc eram dacă s-ar fi respectat realitatea din teren

În cadrul unui comunicat, clubul bucureștean punctează că „dacă în competițiile interne campioana CSM București este neînvinsă de mai bine de doi ani, în contextul în care bugetul clubului a rămas constant în ultimele sezoane, iar adversarele din întrecerile naționale s-au întărit de la an la an, parcursul echipei în acest sezon de Liga Campionilor nu s-a ridicat până acum la nivelul așteptărilor”.

CSM București i-a stabilit ULTIMATUM lui Adi Vasile: „Are un obiectiv simplu și clar. Ratarea lui ar însemna întreruperea colaborării!”

Totodată, CSM București anunță ultimatumul care i-a fost stabilit antrenorului Adi Vasile: calificarea în Final Four-ul Champions League. În cazul unei eliminări timpurii, antrenorul va fi pus pe liber în vara lui 2024.

„Poziția actuală în clasamentul grupei nu este cea așteptată la debutul sezonului, dar am încercat să scoatem din analiza noastră factorul emoțional. În acest moment echipa este «în obiectiv», cum se spune, și are în continuare șanse de calificare în fazele superioare ale competiției.

Consiliul de administrație al CSM București a decis să îi acorde întreg sprijinul antrenorului Adrian Vasile, însă cu un obiectiv simplu și clar, pe care cu toții îl dorim realizat: calificarea în Final Four-ul de la Budapesta!

Ratarea acestui obiectiv va însemna automat întreruperea colaborării, la finalul acestui sezon competițional. Până atunci Adrian Vasile este antrenorul CSM București și avem încredere că toate obiectivele stagionale vor fi îndeplinite!”, a anunțat Iulian Pîslaru, directorul general al clubului.

Clauză unică în contractul cu CSM București

Surse GSP din lumea handbalului dezvăluie că în contractul lui Adi Vasile este prevăzută o clauză prin care o despărțire anticipată de CSM, chiar dacă antrenorul nu își îndeplinește obiectivele, i-ar aduce acestuia 6 salarii compensatorii de câte 11.000 de euro, adică un total de 66.000 de euro.

Contractul dintre Vasile și CSM este scadent în 2025, ceea ce înseamnă că CSM va trebui să-i plătească 66.000 de euro dacă-l dă afară în vară! 

CSM București a recunoscut clauza chiar în comunicatul emis astăzi.

CSM București i-a stabilit ULTIMATUM lui Adi Vasile: „Are un obiectiv simplu și clar. Ratarea lui înseamnă despărțirea!”

VIDEO » Adi Vasile, declarații după CSM București - Debrecen 29-29: „Dezamăgitor, trist. Suntem frustrați!”

Adrian Vasile o antrenează pe CSM București din octombrie 2019. Cu el la cârmă, CSM București a fost eliminată de 3 ori consecutiv în sferturile competiției continentale, o dată de CSKA Moscova, în două rânduri de Esbjerg.

Mai multe știri din handbal:

Derby european în sala Dinamo » Campioana României o întâlnește pe Fuchse Berlin în EHF European League

Andrea Lekic a devenit a patra jucătoare care reușeste să marcheze peste 1.000 de goluri în Liga Campionilor. Înaintea ei au fost Gorbicz, Radicevic și Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Danuelbulai_47
Danuelbulai_47  •  23 Noiembrie 2023, 22:45

Păi 11000 euro lunar nu câștigă nici u n antrenor la fotbal in liga întâi,bine ăia nu sunt plătiți de bugetari, sunt plătiți de patroni

laurentiu01
laurentiu01  •  22 Noiembrie 2023, 21:16

Ce mai contează 66 K euro ? Mărunțiș de buzunar . VASILE este in afara obiectivului de 3 ani !!!! de cand CSM-ul lipsește din Final Four și risipește anual câte 4 mil EUR . Cine sunt cei care i-au prelungit contractul pana in 2025 in condițiile de ratare cu repetiție a F4 . Ce criterii de performanta or fi găsit ? Au ratat și un titlu intern . Cu antrenorii dinaintea ăstuia maturau pe jos instantaneu daca nu calificau echipa in F4 . Bravo bai Vasile ești ce trebuie ????!

balderis
balderis  •  21 Noiembrie 2023, 17:47

Și de unde dați mă banii- 66000 euro, din kilu Saftei !?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează