SPORTURI  »  HANDBAL  »  EHF EUROPEAN LEAGUE

Dinamo a pierdut și returul cu Fuchse Berlin » Nici CSM Constanța n-a confirmat parcursul bun din EHF European League

Dan Racoțea în acțiune FOTO Imago Images
Dan Racoțea în acțiune FOTO Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 21:42 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 21:54

Dinamo a pierdut și returul cu Fuchse Berlin, scor 32-33, în runda cu numărul 4 a grupei G din EHF European League la handbal masculin. CSM Constanța a remizat, scor 29-29, în sala polonezilor de la Chrobry Glogow, în grupa H. 

În urmă cu o săptămână, la Berlin, Dinamo suferea primul eșec stagional în fața lui Fuchse. Rezultatul final a fost mai blând decât realitatea de pe parchet, 30-33, „vulpile” menajând jucătorii de bază în ultimele minute.

Dinamo, învinsă la București de Fuchse Berlin

Elevii lui Xavi Pascual n-au început bine nici astăzi. Liderul din Bundesliga a condus și cu 4 goluri în prima repriză. Linia de 9 metri a campioanei României a trecut la treabă și a întors rezultatul până în pauză. Tabela arăta 17-16 pentru Dinamo.

În partea secundă, cele două formații s-au succedat la conducere. Nemții au avut nervii mai tari și continuă parcursul imaculat din grupă, 4 victorii din tot atâtea partide.

Dinamo e pe locul 2, cu 2 victorii, la fel ca Chambery Savoie. „Dulăii” au avantajul meciului direct, dar și un golaveraj net superior. Primele două formații merg în faza următoare.

Cel mai bun marcator al lui Dinamo a fost astăzi ucraineanul Akimenko, cu 7 goluri. Au mai punctat: Humet (5), Ali Zein (5), Rosta (4), Kukic (4), Kuduz (3), Bokhan (2), Kasparek (1) și A. Garcia (1).

CSM Constanța, doar egal în Polonia 

Nici CSM Constanța nu a confirmat parcursul bun de până acum, victorii pe linie în grupa H. Dobrogenii au condus-o pe codașa Chrobry Glogow, 19-14 la pauză, dar s-au văzut egalați pe final, 29-29.

Elevii lui George Buricea sunt lideri, cu 7 puncte.

Citește și: 

Braț la braț în grupele EHF European League! Superperformață pentru Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu
EHF
Braț la braț în grupele EHF European League! Superperformață pentru Dunărea Brăila și CSM Târgu Jiu
Nu glumește! Daniil Medvedev e pregătit să schimbe sportul: „A fost mereu visul meu!”
ATP
Nu glumește! Daniil Medvedev e pregătit să schimbe sportul: „A fost mereu visul meu!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Anshbach.1987
Anshbach.1987  •  22 Noiembrie 2023, 06:10

Bun egalul Constanței.......scenariul perfect pt un ,,live,, bun.Favorita la start,cinci goluri la pauza și deodată......egal la final.In ultimile 3 minute ai 2 goluri avantaj și Chihovani la ,,experiența,, lui este depășit ,,ușor,, și-l și trage pe ăla de se alege cu suspendare de 2 minute,după care ai 1 gol avantaj in inferioritate,mai sunt 50 de secunde și nu ceri time-out,ai tai nu țin de atac,ba din contra.......se duce unu și aruncă grăbit pe unde apuca.Iar finalul jalnic:15 secunde de joc și primești gol cu pivotul după numai 2 pase ale adversarului pentru că un apărător constănțean era ,,întâmplător,, ieșit pe la 10 metri(IN INFERIORITATE)

creeperno534
creeperno534  •  21 Noiembrie 2023, 22:32

Felicitari dulailor pentru jocul bun!

io.s_ge.
io.s_ge.  •  21 Noiembrie 2023, 18:42

Hai Dinamo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează