SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 44-26

FOTO Imagini curioase la Polivalentă » Două jucătoare au trăit o experiență umilitoare astăzi, în CSM București - Buducnost

CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 44-26 // foto: Raed Krishan, GSP +21   FOTO
CSM BUCUREȘTI - BUDUCNOST 44-26 // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 20:58 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 22:22

CSM București a învins-o astăzi categoric pe Buducnost în Liga Campionilor la handbal feminin, scor 44-26. Un aspect inedit al meciului a fost că două dintre jucătoarele echipei din Muntenegru, Jelena Vukcevic și Nada Kadovic, au purtat echipamente ale campioanei României!

În etapa 9 a grupelor Ligii Campionilor, CSM București a defilat împotriva penultimei clasate, Buducnost Podgorica.

Campioana României avea 9 goluri avans la pauză, 24-15, și a încheiat partida cu un avantaj de 18 reușite, 44-26.

GALERIE FOTO. Inedit în Liga Campionilor: două jucătoare ale lui Buducnost au jucat în echipamentul CSM-ului

+17 FOTO

Partida a fost marcată de o întâmplare inedită. Două dintre jucătoarele lui Buducnost, Jelena Vukcevic și Nada Kadovic, nu au avut echipamente din cauză că nu le-au ajuns la timp bagajele, astfel că au apelat la ajutorul formației gazdă pentru a putea juca.

Ele au intrat pe parchet purtând echipamentul CSM-ului de deplasare, tricou alb și șort albastru.

Numărul lui Kadovic, 88, a fost scris pe spatele tricoului cu un marker negru. Inițial, Jelena Vukcevic a jucat fără număr pe tricou, apoi greșeala a fost remediată, numărul 9 fiind însemnat pe spate.

Adi Vasile: „Nu a fost un joc perfect”

În urma rezultatului de astăzi, CSM București a urcat pe locul 3 în grupa A, cu 11 puncte acumulate în 9 partide disputate.

Antrenorul „tigroaicelor”, Adi Vasile, a oferit o primă reacție după succesul categoric obținut de formația sa în Liga Campionilor. El s-a declarat mulțumit de acest rezultat și a comentat, printre altele, evoluția Cristinei Neagu de astăzi.

„Nu a fost un joc perfect, nici nu ar trebui să fie perfect acum. Până la finalul lui ianuarie avem meciuri din 3 în 3 zile, ne concentrăm pe meciul cu Buzău de miercuri și apoi deplasare la Brest. De săptămâna viitoare o să fie prima oară când aliniem toată echipa.

Cristina a avut o prestație bună și în atac și în apărare, a avut poftă de joc și s-a simțit bine pe teren. Ea a avut o perioadă destul de grea cu acea accidentare, inițial nu părea atât de gravă”, a comentat Adi Vasile.

Tot din handbal:

Rapidul nu-și revine după înfrângerea dramatică cu Krim: „Nu meritam să pierdem”
RAPID
Rapidul nu-și revine după înfrângerea dramatică cu Krim: „Nu meritam să pierdem”
Dunărea Brăila – Chambray, scor 27-21, în European League
HC DUNĂREA BRĂILA
Dunărea Brăila – Chambray, scor 27-21, în European League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Ardeleanu123
Ardeleanu123  •  08 Ianuarie 2024, 21:26

Domnule Unurtr,Regret ca am intrat intr-o polemica de opinii cu d-voastra,sunt profesor universitar cu studii facute in Suedia,am lucrat ca docent,atat in Suedia cat si in Germania,la diferite universitati.Va promit ca nu voi ma intra in polemica cu d-voastra,La stilul de insinueri nu va voi raspune,ar fii degradant din punctul meu de vedere sa cobor la un asemenea nivel.Am inteles domnule sunteti adeptul inposturii si arogantei.Ramanen fiecare in lumea noastra domnule.La multi ani ! si multa sanatate va doresc si Un Doamne ajuta asa cum se spune in Ardealul meu natal.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  08 Ianuarie 2024, 17:16
Postat de Ardeleanu123 pe 08 Ianuarie 2024, 15:46

Domnule Unurtr. Iata raspunsul unui deviat complect asa cum d-vastra incercati sa insinuati in raspunsul d-voastra referitor la afirmatile mele referitoare la jucatoarea Neagu.Sunt antrenor de elita in handbal,diploma obtinuta in Suedia,unde am antrenat foarte multi ani in prima liga suedeza,adevarat la barbati nu la femei,Am avut onarea sa antrenez jucatori campion mondial si europeni,dar niciodata,absolut niciodata in meciurile decisive nu s-a apelet la jucatori accidentati sau partiali accidentati.Neagu a jucat la ruleta,a intrat cand a vrut ea,sperand intr-o victorie si toate elogile iar fii survenit ei putand citi in presa sportiva de exemplu:Marea jucatoare Neagu cu toate ca este accidentata a intrat pe teren,unde dand dovada de un caracter extraordinar si strangand din dinti camuflandu-si durerea a dus inca o data echipa Romaniei,la victorie.Cam asa se derulau articolele sau?D-vastra domnule, ati merge la un concurs automobilistic,mizand pe o masina cu defectiuni tehnice.Atunci daca se stia ca este accidentata si idisponibila,cine a coptato in lot si mai ales de ce ?

"Complect", "iar", "fii"??? Daca si tu mai ai diploma in Suedia :)))))) Lasa frustrarile astea la adresa Cristinei, a spus Stanga de ce a luat-o Pera pe Neagu si de ce a folosit-o, dar voi o tineti pe a voastra.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  08 Ianuarie 2024, 17:07
Postat de X01Y pe 08 Ianuarie 2024, 08:33

Atât a mai rămas din "reușita" handbalului "românesc", o selecționată mondială plătită la greu, din impozitele și taxele românilor și care ajută alte echipe naționale să performeze la competițiile inter-țări. Noi îl aducem pe Adi Vasile.

Cum "ajutam" noi alte echipe nationale?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează