SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, doar egal în meciul doi de la „Wittlich Cup” » Cu cine joacă „tigroaicele” în semifinale

CSM București a remizat cu Bayer Leverkusen, 21-21 // Sursă foto: Facebook CSM București
CSM București a remizat cu Bayer Leverkusen, 21-21 // Sursă foto: Facebook CSM București

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2019 04:39

Crina Pintea și Denisa Dedu au impresionat prin evoluția lor în al doilea amical susținut de CSM București la „Wittlich Cup”, 21-21 contra lui Bayer Leverkusen. 

  • CSM București va juca duminică împotriva lui Metz în semifinalele „Wittlich Cup”, competiția care se dispută în micuțul orășel din vestul Germaniei.

După ce echipa pregătită de suedezul Tomas Ryde a învins cu 21-20 pe Buxtehude, locul 4 în Bundesliga sezonul trecut, în meciul doi „tigroaicele” au întâlnit Bayer Leverkusen, locul 5 în prima ligă germană. Bayer Leverkusen trecuse și ea în grupa A de Buxtehude, 31-24, astfel că CSM București avea nevoie de o victorie pentru a ocupa primul loc în grupă.

Susținută din tribună de fanii săi, Bayer Leverkusen a condus cu 5-3, dar la pauză, în avantaj a intrat CSM București, 9-7. Portarii celor două formații, Denisa Dedu, respectiv Vanessa Fehr au avut evoluții senzaționale între buturi, românca parând, între altele, patru aruncări de la 7 metri!

Pe final CSM s-a desprins la 17-15, dar cu 90 de secunde înainte de final nemțoaicele au egalat 19-19. Nora Mork a dus CSM-ul încă o dată în avantaj, dar vicecampioana României nu a putut păstra avantajul și a fost egalată cu 6 secunde înainte de finalul partidei.

S-a terminat 21-21, scor care ajută Bayer Leverkusen, echipă care, la golaveraj, a terminat pe primul loc în grupa A.

Crina Pintea cu 11 reușite, a avut din nou o evoluție impresionantă. Celelalte goluri ale bucureștencelor au fost marcate de Laura Chiper-Moisă 4, Nora Mork 3, Itana Grbic 2 și Bianca Marin 1.

CSM București a plecat în turneul din Germania fără Cristina Neagu, Dragana Cvijici, Elisabeth Omoregie și Andrea Lekici, toate accidentate.

Azi, de la ora 14:15, CSM București va întâlni Metz, campioana Franței, echipa care a eliminat-o sezonul trecut în "sferturile" Ligii Campionilor. Metz a câștigat ambele dispute de la „Wittlich Cup”, 31-18 cu Metzingen și 31-27 cu Bietigheim. În cealaltă semifinală se întâlnesc Bietigheim și Bayer Leverkusen.

Vezi și: CSM București, prima victorie la turneul din Germania » Cine s-a evidențiat din echipa lui Tomas Ryde

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează