SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM București e gata de revanșa cu Ferencvaros

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 12:51

CSM București o întâlnește, vineri, în Sala Polivalentă, pe Ferencvaros, echipă care a învins-o în prima etapă din grupele principale cu 33-23.

Săptămâna marilor anunțuri se încheie pentru CSM București cu un meci extrem de important în Liga Campionilor. După ce clubul patronat de Primăria Capitalei a anunțat că Neagu va mai rămâne la echipă încă doi ani, că suedezul Per Johansson îl va ajuta pe Adi Vasile pe banca tehnică și că Siraba Dembele, extrema stânga a naționalei Franței, va veni din vară să joace la CSM, acum toată atenția este îndreptată spre disputa cu vicecampioana Ungariei.

Ferencvaros a administrat CSM-ului, în prima etapă din grupele principale ale Ligii, cea mai drastică înfrângere suferită până acum în Liga Campionilor: 33-23. Meciul e încă viu în mintea "tigroaicelor", iar dorința de revanșă mocnește.

"Eu vreau să ne luăm revanşa în faţa lor pentru că în ianuarie, la începutul grupelor principale, echipa noastră a suferit cea mai severă înfrângere de când joacă în Liga Campionilor. Aşa că vineri va fi un meci revanşă, dar şi un meci important pentru că avem nevoie de puncte. Fiecare meci pentru noi e ca o finală. Atâta vreme cât reuşim să facem lucruri împreună, ca o echipă, putem obţine victorii mari, cum am făcut cu Vipers şi Metz", a declarat căpitanul Cristina Neagu.

FTC, echipa de pe ultimul loc, își joacă la București ultima șansă. Dacă va pierde cu CSM, echipa lui Elek Gabor își poate lua adio de la "sferturi". Maghiarele vin după înfrângerea suferită pe teren propriu, în campionat, în fața celor de la Siofok, 24-26, dar își doresc să ajungă în "sferturi".

CSM și FTC s-au întâlnit de 5 ori până acum în Liga Campionilor, iar româncele conduc cu 4-1 la general.

"Per va aduce un plus în echipă!"

Adrian Vasile, antrenorul principal de la CSM București, consideră că venirea lui Per Johansson în staff-ul echipei este un mare plus. "Cu Per Johansson vom fi o echipă mai bună, este un sentiment de multă siguranţă pentru că tot timpul suntem împreună. Ne înţelegem ca şi înainte, avem o relaţie foarte bună de muncă, toată lumea ştie că facem o echipă bună şi la naționala Muntenegrului și asta vom încerca să facem şi la CSM. Aşa cum echipa din teren trebuie să fie foarte bună, aşa şi echipa din staff trebuie să fie foarte bună. Şi cu siguranţă venirea lui Per aduce plus calitate. Deci şi staff-ul va fi mai bun decât înainte", a declarat Vasile. Per Johansson a mai fost de două ori la CSM, dar în calitate de "principal". 

Clasament Grupa 1

1. Metz7331203-1909p
2. Rostov7412194-1829p
3. Esbjerg7412199-1949p
4. CSM București7313170-1767p
5. Kristiansand7214200-2085p
6. Ferencvaros7115194-2103p

* primele patru echipe se califică în "sferturi"
Etapa a 4-a: CSM-Ferenncvaros (vineri), Rostov Don-Metz (sâmbătă), Esbjerg-Vipers (duminică).

Citește și:

Scandal după venirea lui Per Johansson la CSM București: „De-asta a fost adus!?”

Cristina Neagu a semnat! Va juca la CSM București pentru încă doi ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
xac13
xac13  •  21 Februarie 2020, 09:34

Mutari fara valoare adaugata echipei si jocului echipei , pacat . Dar probabil si aceasta poveste frumoasa ( echipa castigatoare de CL !!!) se va termina , echipa se va desfiinta . Tot ce este de valoare si romanesc, trebuie sa dispara .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează