SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Scandal după venirea lui Per Johansson la CSM București: „De-asta a fost adus!?”

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 16:28

Per Johansson, selecționerul Muntenegrului, e „secund” la CSM București. „A fost adus să poată studia mai bine echipa României?”, atacă oamenii de handbal!

Situație unică în handbalul mondial. Adrian Vasile și suedezul Per Johansson fac echipă atât la naționala Muntenegrului, cât și la CSM București. Numai că, rolurile sunt inversate. La Muntenegru, Per Johansson este „șeful", în timp ce la CSM București, Adrian Vasile ocupă funcția de antrenor principal.

„Staff-ul tehnic al echipei feminine de handbal se întărește! Per Johansson a semnat o înțelegere valabilă până la finalul sezonului și va ocupa funcția de antrenor secund! După cele două medalii de bronz din EHF Champions League, cucerite în 2017 și 2018, suedezul face din nou echipă cu Adi Vasile, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor din acest an: câștigarea tuturor trofeelor interne și calificarea în Final Four-ul de la Budapesta! Welcome back, Per!", a sunat comunicatul grupării patronate de Primăria București.

„Ne sabotăm singuri?"

Oamenii de handbal din Liga Națională sunt revoltați de această numire, exact cu o lună înainte de turneul preolimpic, acolo unde România și Muntenegru vor fi adversare!

Este inacceptabil așa ceva. Cum e posibil să aduci antrenorul Muntenegrului ca secund în campionatul României? Ca să poată studia mai bine jucătoarele echipei României? Erau niște handbaliste noi, chemate acum pe la națională, care puteau constitui o surpriză pentru orice adversar", au spus câțiva antrenori din Liga Națională.

În plus, CSM București are trei-patru jucătoare importante care vor face parte din echipa României. „Ele vor fi antrenate pentru România de antrenorii Muntenegrului! E o situație cel puțin bizară!", au mai comentat tehnicienii. 

La al treilea rol

Per Johansson a mai fost în două rânduri la CSM București, în 2017 și 2018, dar atunci a fost antrenor principal. A jucat cu CSM București în Final Four și, de fiecare dată, a ocupat locul 3.

Noul cuplu de antrenori, Adrian Vasile-Per Johansson, va debuta vineri, în meciul de Liga Campionilor cu Ferencvaros Budapesta, de la ora 18:30. CSM are de luat revanșa după ce la Budapesta a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie, 23-33.

Ferencvaros, învinsă de Siofok

Adversara CSM București, de vineri seara, a jucat marți seara în campionatul Ungariei contra deținătoarei Cupei EHF, Siofok KC. Echipa care a învins și pe Gyor, Siofok s-a impus și de această dată, 26-24 în deplasare.

Portarul Melinda Szikora și croata Andrea Kobetici au fost jucătoarele decisive în victoria oaspetelor, într-un meci în care la FTC, s-a remarcat doar Noemi Hafra, autoarea a 7 goluri. Siofok poate ajunge la două puncte de liderul Gyor, dacă va câștiga meciul restanță, iar FTC a picat pe locul 3, fiind la 5 puncte de primul loc.

CITEȘTE ȘI:

Valentin Ghionea, extrema lui Sporting, o avertizează pe Dinamo: „Suntem mai puternici decât anul trecut!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
446194735563038
Cony Nick  •  20 Februarie 2020, 01:09

corectare: urmatoarea întrebare..

446194735563038
Cony Nick  •  20 Februarie 2020, 01:08

Stimate jucatoare de la CSM Buc. care sânteti componente ale echipei nationale de handbal a României, doresc sa va pun urmatoarele întrebare: Ce sentiment veti avea(aveti) fata de cei 2 antrenori pe care îi ajutati sa câstige jocurii cu echipa CSM Buc. si sa-i faceti mari antrenori, iar la jocul cu Muntenegru echipa antrenata de ei sa câstige împotriva echipei României si a voastra..

1391972634181505
Adrian Popescu  •  19 Februarie 2020, 20:30

Domnul Ursescu are ca întotdeauna în handbal un mentor, Tadici și se vrea Pygmalionul handbalului oltenesc. Pentru a face plăcere lui Ioanițoaia sau chiar crede că așa este bine qui pasa? Dar ce știu nu îmi poate lua nimeni: când faceți interviuri cu Neagu îi spuneți vreodată domnule jurnalist că o vedeți sub Gorbitz sau Amorim?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează