SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Adi Vasile, deja cu gândul la următorul meci după victoria cu Esbjerg: „Vreau să câștigăm!” » Ce a spus Crina Pintea

Adi Vasile, antrenor CSM București // foto: Raed Krishan +14   FOTO
Adi Vasile, antrenor CSM București // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 20:22 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 20:47

Adrian Vasile (38 de ani), antrenorul lui CSM București, a comentat victoria echipei sale cu Team Esbjerg, scor 28-26, din grupele Ligii Campionilor.

„Tigroaicele” au obținut o victorie foarte importantă astăzi, prin care păstrează șanse la terminarea grupei pe podium. Calculele în grupa A rămân însă complicate, din moment ce nu mai este timp pentru ca toate partidele restante să se joace, acest lucru fiind subliniat și de Adi Vasile la interviul după meciul cu Esbjerg.

Adi Vasile: „Vreau să câștigăm meciul cu Metz!”

„Aş spune că a fost un meci extrem de muncit, orice victorie e importantă şi aveam cu siguranţă nevoie de această victorie. Cred că a fost un scenariu aproape identic cu meciul din Danemarca, dar la final e genul acela de victorie pe care simţi că ai muncit-o 60 de minute. Ajungi acasă şi te simţi foarte mândră de ce ai făcut în teren şi te bucuri de senzaţia asta. 

E tare complicat. În momentul de faţă. tot ce ştim e că unele echipe vor avea 11 meciuri jucate, altele 12, una dintre ele va avea 14. Nu ştiu cum se va desfăşura acest clasament, ştiu că mai avem un meci, cel cu Metz, pe care vreau să-l câştigăm” , a declarat antrenorul lui CSM. 

CSM București mai are de jucat cu Metz, duelul fiind programat pe 13 februarie, în timp ce partidele cu Roston și Bietigheim nu se vor mai juca, iar „tigroaicele” le vor câștiga la „masa verde”.

Ne bucurăm foarte mult că am câştigat acest meci, este foarte important pentru noi. Am luptat ca o adevărată echipă astăzi şi e minunat. Faptul că am fost echipă, asta a contat. Ne-am simţit foarte bine între noi şi am luptat din primul minut până în ultima secundă. Acum sunt aici, îmi doresc din toată inima să îmi fac treaba până la final şi cam atât 
- Crina Pintea, CSM București

6 goluria marcat Crina Pintea cu Team Esbjerg. Doar Cristina Neagu a reușit mai multe, 7

Clasament grupa A Liga Campionilor

Adi Vasile, deja cu gândul la următorul meci după victoria cu Esbjerg: „Vreau să câștigăm!” » Ce a spus Crina Pintea

Citește mai multe știri din handbal:

SCM Rm. Vâlcea a anunțat că a prelungit contractele cu patru jucătoare importante și cu antrenorul Florentin Pera

Isabelle Gullden a semnat cu Vipers! Și Nora Mork și-a prelungit contractul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează