SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / GRUPA B

SCM Rm. Vâlcea a anunțat că a prelungit contractele cu patru jucătoare importante și cu antrenorul Florentin Pera

SCM Rm. Vâlcea a câștigat ultimul titlu în România în 2019 FOTO SCM Rm. Vâlcea
SCM Rm. Vâlcea a câștigat ultimul titlu în România în 2019 FOTO SCM Rm. Vâlcea

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2021 14:51 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 15:31

Patru jucătoare de bază de la SCM Rm. Vâlcea, dar și antrenorul Florentin Pera au semnat noi acorduri cu clubul oltean. Kristina Liscevici, Mireya Gonzalez, Asma Elghaoui și Jelena Trifunovici rămân la Vâlcea.

SCM Rm. Vâlcea a anunțat prelungirea contractelor pentru sezonul viitor cu patru jucătoare importante ale echipei. E vorba de „centrul” Kristina Liscevici, de interul stânga Jelena Trifunovici, de pivotul Asma Elghaoui și de interul dreapta Mireya Gonzalez.

SCM Rm. Vâlcea a anunțat că a prelungit contractele cu patru jucătoare importante și cu antrenorul Florentin Pera
Mireya Gonzalez e una dintre jucătoarele importante ale echipei FOTO SCM Rm. Vâlcea

„Mi-am dorit întotdeauna continuitate. Mă bucur că ne vom păstra scheletul de bază și că voi avea posibilitatea să clădesc o echipă puternică în jurul acestor jucătoare. La Rm. Vâlcea se vrea performanță și doresc să ne menținem la un nivel ridicat, așa cum i-am obișnuit pe suporterii noștri în ultimele sezoane”, a declarat antrenorul Florentin Pera. Acesta și-a prelungit contractul, fiind la al patrulea sezon la Rm. Vâlcea.

Președintele de la SCM Rm. Vâlcea anunță că „se lucrează la transferuri!”

SCM Rm. Vâlcea nu a anunțat încă niciun transfer pentru sezonul viitor, dar președintele Florin Verigeanu dă asigurări că vor veni jucătoare importante în locul celor care vor pleca. „Purtăm negocieri cu unele fete, cu altele am bătut palma, în curând vom anunța și noile transferuri ale echipei”, a declarat Verigeanu. 

Vâlcea își dorește un portar, un pivot, un inter stânga și o extremă dreapta. S-a vorbit de transferul sigur al Elenei Dache, „centrul” de la Dunărea Brăila. Au mai foste ofertate și alte jucătoare române, așteptându-se răspunsul. E vorba de Denisa Dedu, Lorena Ostase, Sorina Târcă și Eliza Buceschi.

Plecări sigure de la SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea știe că la finalul sezonului se va despărți sigur de patru jucătoare. Portarul Marta Batinovici a anunțat că a semnat la Gloria Buzău, Marta Lopez și Alicia Fraga Fernandez vor ajunge la Rapid, iar pivotul Maren Aardahl se întoarce acasă, în Norvegia. 

„Ne-am dorit să o păstrăm pe Maren, e o jucătoare extraordinară, dar ne-a rugat să o înțelegem că în această perioadă, din cauza pandemiei, vrea să fie mai aproape de familie”, a declarat președintele Florin Verigeanu.

Citește mai multe știir din handbal:

Dinamo a 16-a victorie consecutivă, Steaua acuză arbitrajul cu Turda!

CSM București a dat de pământ cu Brăila » „Bufnițele” nu le-au speriat pe vâlcence, iar Bistrița a câștigat un meci de cupă europeană

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close