SPORTURI  »  HANDBAL  »  FINAL FOUR // CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26

CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26 // Motivul jocului slab din Final Four?! Detaliul incredibil despre prestația vedetelor Neagu și Gullden

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 13 mai 2018 10:46

CSM București a pierdut primul meci din Final Four-ul de la Budapesta, scor 20-26, în fața lui Gyor Audi ETO și va juca azi finala mică, cu Rostov-Don. Meciul va avea loc de la ora 16:15 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Jocul dezamăgitor al CSM-ului poate avea o consecință logică. Cele mai bune jucătoare ale Bucureștiului, vedetele Cristina Neagu și Isabelle Gullden, au jucat foarte, foarte slab. Nu au avut nicio strălucire. 

Cristina a marcat de 6 ori, dar a irosit și alte 10 aruncări, având un procentaj de doar 38%. Golgeterul Ligii Campionilor din acest sezon, neavând de cine să mai fie ajunsă, a părut extrem de irascibilă pe teren, nervoasă din cauza faptului că unguroaicele s-au apărat foarte agresiv la ea. Isabelle Gullden ar fi putut avea mai multe spații de manevră în atac, dar suedeza nu-și mai asumă de mult responsabilitatea luării jocului pe cont propriu.

"A făcut un sezon foarte slab!"

Gullden a aruncat doar de 4 ori la poartă, dintre care o dată de la 7 metri! E departe de acea Gullden care în 2016 marca de 15 ori în poarta Gyorului și nu a ratat niciuna dintre cele 9 aruncări de penalitate pe care le avusese!

"A avut un sezon foarte, foarte prost. Azi a jucat în nota în care a făcut-o pe toată durata sezonului. Sunt unele jucătoare care nu pot sta prea mult într-un loc, așa că e bine că a luat decizia să schimbe aerul. O respect foarte mult, dar în acest sezon a jucat foarte slab", a spus despre ea, la DigiSport, Cristina Vărzaru, fosta ei coechipieră, actualul secretar general al FRH.

"Scopul nostru a fost de a o scoate din joc pe Neagu și cred că am reușit foarte bine. A fost un plan bine stabilit, pe care l-am urmat de la un capăt la altul", a declarat Eduarda Amorim. 

Cristina joacă a patra oară împotriva Gyorului la Final Four, dar nu reușește nici de data aceasta să câștige. A făcut-o cu Buducnost în 2014, 2016 și 2017, și acum cu CSM București. Deși a fost mereu principala marcatoare, echipa ei a ieșit de pe teren învinsă. Și nu întâmplător, Gyor a fost condusă de fiecare dată de pe bancă de Ambros Martin! 

107 goluria marcat Neagu în acest sezon de Ligă, fiind cea mai bună marcatoare a sezonului. Gullden are 60

Vezi și:  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
dice2
dice2  •  13 Mai 2018, 18:28

Problema la CSM este ca nu pot incapea doua sabii ca Neagu si Gullden in aceeasi teaca. Cristina cere mereu mingea... care inainte ajungea mai des la Gullden. De-asta si pleaca Gullden, nu stiu cum nu e clar pentru toti, pentru ca nu poate sa fie vioara a doua. De asta nu a mers CSM anul asta. Va merge mai bine doar cu una dintre ele, nu cu amandoua. Ramane de vazut daca va merge mai bine doar cu Cristina decat doar cu Bella.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  13 Mai 2018, 16:17

Mai am in program doar ... sa te ignor ...:))

sibelius
sibelius  •  13 Mai 2018, 16:14
Postat de crimson.veritas pe 13 Mai 2018, 16:07

Dar banuiesc ... ca fiind un propagandist #rezist ... care injura toata ziua psd, Oltenia, pe Becali, Generatia lui Hagi, ridica statui lui Burleanu si Germaniei, vad ca si Ungariei ... esti sablonul educatiei, mentalitatii si idoctrinarii ... zonei din care provii ...:)) Ai vazut macar 'Dark Angel' ... opera de arta a lui James Cameron ... daca tot ai nick-ul respectiv? ...:)) Anyway ... nu eu te-am interpelat ... am vazut de mult timp (tu ai fost si DJ Amorphis ... daca nu ma insel) ce-ti poate piele ... si te-am ignorat ... dar deja ma scoate din sarite atata tupeu ... crezi ca poti tu sa-mi spui MIE ce serial e bun, si ce serial e prost !? Trebuie sa te mai nasti de 100 de ori ... dude! ...:))

Alte "capodopere" pentru copii *** mai ai in program? Ca teoria chibritului despre handbal ai lamurit-o "dude".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează