SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26

CSM BUCUREȘTI - GYOR 20-26 // Explicațiile Oanei Manea după eșecul categoric cu Gyor: "Trebuia să jucăm ca o echipă, nu individual!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 17:59

CSM București a pierdut primul meci din Final Four-ul de la Budapesta, scor 20-26, în fața lui Gyor Audi ETO.

Oana Manea, experimentatul pivot al celor de la CSM București, a analizat înfrângerea care o privează pe CSM de prezența într-o nouă finală a Ligii Campionilor.

"N-a fost să fie! Ne-am dorit mult, am avut foarte mari emoții. Credeam că o să zburăm, dar emoțiile ne-au tras în jos. Cred că trebuia să jucăm mai mult ca o echipă, dar au fost multe momente când s-a jucat prea individualist din partea noastră.

Cele de la Gyor au jucat mai relaxate, fără presiune. Apărarea face diferența, iar ele au fost mai bune.

Vrem să ne bucurăm de handbal și să jucăm ca o echipă în finala mică de mâine, iar apoi să luăm o pauză și să ne odihnim, avem nevoie de o vacanță. 

Mulțumim suporterilor, care ne-au încurajat atât de mult într-un număr atât de mare", a spus Oana Manea, la TV Digi Sport.

Vezi și:  VIDEO + FOTO CSM București, ÎNFRÂNGERE fără drept de apel în semifinalele Ligii » Prestație dezamăgitoare a "tigroaicelor"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Mai 2018, 22:44

ne-am imbatat cu apa rece ..ca vom face un meci bun si se va salva intreg sezonul...dar echipa a jucat in nota obisnuita,adica slab..multi bani cheltuiti pt 16 meciuri(campionatul e distractie)la scadenta tb sa plateasca si altii cu scaunul(banuiesc ca luca a si inmanat contractele reziliate la destule jucatoare..daca nu a plecat si el)

106683413108068
Francisc Dascal  •  12 Mai 2018, 18:28

CU BANII POTI CUMPARA ORICE VEDETA,DAR NU POTI CUMPARA SPIRIT DE ECHIPA IAR IN ORICE SPORT DE ECHIPA E NECESAR SPIRITUL DE ECHIPA!!!!!!! EVOLUTIE JALNICA C.S.M BUCURESTI.PE ACEASTA CALE FELICITARI CRAIOVA,FELICITARI GYÖR.SPIRITUL DE ECHIPA,SPIRITUL DE LUPTA A ACESTOR ECHIPE A DEPASIT ECHIPE MAI VALOROASE,BRAVOOOOO LOOOOOOR!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează