SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

FOTO CSM București răstoarnă tabela după pauză și o învinge pe Krim, la debutul în Liga Campionilor

CSM București - Krim Ljubljana în Liga Campionilor, LIVE pe GSP +11   FOTO
CSM București - Krim Ljubljana în Liga Campionilor, LIVE pe GSP

Articol de - Publicat duminica, 11 septembrie 2022 18:39 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2022 19:25

CSM București a învins-o pe Krim Ljubljana, scor 30-28, în prima rundă a grupei A din Liga Campionilor. La pauză, „tigroaicele” erau conduse cu 17-19. Aproximativ 2.500 de spectatori au asistat la partida desfășurată în Sala Polivalentă, de la ora 17:00. 

Multe goluri la debutul în cea mai tare competiție intercluburi din lume, apărările au permis destule incursiuni penetrante și aruncări decisive, atât din situații evidente de gol, cât și de la distanță.

Krim a rupt echilibrul în prima repriză, în principal datorită reușitelor din dreptul lui Dmitrieva și Radicevic, care au produs, în total, peste 20 de goluri. Astfel, la pauză, CSM București s-a văzut condusă la două goluri diferență, 17-19. 

+7 FOTO

Adi Vasile le-a trezit pe „tigroaice” la pauză, CSM a egalat rapid în startul reprizei secunde, a intrat în avantaj după golul lui Zaadi din dreapta și a profitat de eliminarea de două minute a Dariei Dmitrieva pentru a prelua controlul. 

Vicecampioana României a rămas în avantaj până la final, chiar dacă s-a confruntat la un moment dat și cu două eliminări simultane, și s-a impus cu 30-28

8 goluria reușit Zaadi contra lui Krim, fiind cea mai eficientă jucătoare a noastră în această după-amiază. Centrul naționalei Franței a semnat și 3 pase decisive

Astfel, beneficiara unui wild-card în acest sezon de Ligă este din nou favorită la calificarea în Final Four-ul de la Budapesta. 

CSM București e în grupa A, alături de Vipers, Odense, FTC, Brest, Bietigheim, Krim și Banik Most. Echipa bucureșteană este favorită alături de Vipers la primele 2 locuri, care duc direct în sferturile de finală.

FINAL. CSM București - Krim Ljubljana 30-28

  • Final: CSM București câștigă la două goluri diferență!
  • min. 39: Zaadi pătrunde din dreapta și o execută pe Arenhart! CSM intră provizoriu în avantaj!
  • min: 36: CSM București reușește să egaleze în startul reprizei secunde, datorită golurilor semnate de Zaadi, Omoregie și Pintea.
  • min. 30: Krim Ljubljana a evoluat tot mai bine odată cu trecerea timpului și intră în avantaj la pauză.
  • min. 5: Duel foarte echilibrat în Sala Polivalentă. Elizabeth Omoregie reușește o superaruncare pentru 5-5.
  • min. 1: A început partida. Cristina Neagu reușește primul gol al partidei.

Program CSM București

Etapa 218.09.22Brest-CSM București
Etapa 325.09.22CSM București-Bietigheim
Etapa 409.10.22Odense-CSM București
Etapa 516.10.22CSM București-DHK Banik Most
Etapa 622.10.22Vipers Kristiansand-CSM București
Etapa 704.12.22CSM București-FTC-Rail Cargo Hungaria
Etapa 810.12.22TC-Rail Cargo Hungaria-CSM București
Etapa 918.12.22CSM București- Vipers Kristiansand
Etapa 1007.01.23DHK Banik Most-CSM București
Etapa 1114.01.23CSM București- Odense
Etapa 1221.01.23Bietigheim-CSM București
Etapa 1304.02.23CSM București- Brest
Etapa 1411.02.23Krim Mercator-CSM București
Rapid, victorie clară la debutul în Liga Campionilor » Două „tricolore” au făcut spectacol cu Lokomotiva Zagreb
LIGA CAMPIONILOR
Rapid, victorie clară la debutul în Liga Campionilor » Două „tricolore” au făcut spectacol cu Lokomotiva Zagreb
Interviu cuprinzător cu cea mai importantă jucătoare transferată de CSM în ultimii 5 ani: „Vreau Liga, de asta am semnat!”
CSM BUCUREȘTI
Interviu cuprinzător cu cea mai importantă jucătoare transferată de CSM în ultimii 5 ani: „Vreau Liga, de asta am semnat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
ceaiuri
ceaiuri  •  12 Septembrie 2022, 18:31

tot raul..spre bine,ambele echipe de C.L., in prima etapa joaca cu cele mai slabe echipe din grupe(sau penultimele)cand primesti 19 goluri intr-o repriza de la o echipa fara pretentii(cu cateva jucatoare"pensionare")nu ai ce comenta,apararea devine o pb(Vasile nu stiu ce cupa a castigat...sa incerce sa le explice unor jucatoare ce au castigat cam tot ce se putea castiga)Neagu deja e la limita(varsta se vede,pb ca Vasile nu incearca si alta solutie cu Neagu pe banca,pt ca are solutii)Zaadi face un meci bun,dar pt F.F. e nevoie de mai mult ,singura pb la 10k de euro (sau mult mai putin)poti aduce antrenor care stie de toate

parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  11 Septembrie 2022, 23:44

Sa nu ne îmbătăm cu apa rece! CSM s-a chinuit, din nou! Mereu am avut emoții, chiar și cu 3 goluri în față! CSM nu are interi, Neagu e de nerecunoscut. Nu are portari. Nu are antrenor! Nu știu ce au făcut în intersezon? Au plecat jucătoare "scumpe" și au venit prea puține "ieftine". Nu are banca lunga, au fluctuații prea mari in joc, și se ratează imens, din poziții ideale! Acest lucru trebuie antrenat, dar nu are cine. Vasile e doar un preparator fizic, și ăla slab! Deși am dori, CSM nu vad cu va prinde final four. E prea inconstantă, nu arată că o echipă închegată. Punct.

alexxp1955
alexxp1955  •  11 Septembrie 2022, 21:04

Fotografia care face trimitere la articol (pe pag.principala), este elocventa in privinta tigroaicelor Neagu si "muma padurii".

Vezi toate comentariile (11)
Comentează