SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRIM LJUBLJANA 22-22

CSM BUCUREȘTI - KRIM LJUBLJANA 22-22 » Punct imens pierdut de CSM! Barbosa s-a accidentat și ar putea rata tot sezonul

Articol de , - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 18:00 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 21:42

CSM București a remizat cu Krim Ljubljana, scor 22-22, în grupa A din Liga Campionilor la handbal feminin.

Krim Ljubljana a condus cu 22-20 cu trei minute înainte de final, dar CSM a egalat. ”Tigroaicele” au avut chiar șansa să învingă, dar Omoregie a ratat ultima aruncare

Seară neagră pentru CSM București. Partida cu Krim Ljubljana a început cum nu se poate mai rău. Alexandrina Barbosa a recuperat o minge, a plecat pe contraatac, a marcat, dar a aterizat rău pe piciorul stâng și a fost scoasă pe brațe din teren. Iberica e suspectă de ruptură de ligamente, caz în care va rata tot sezonul!

CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
CSM Bucureșți - Krim. foto: Raed Krishan (GSP)
+16 FOTO

Krim, a doua mare surpriză

CSM București câștigase foarte greu, acum o săptămână, la Ljubljana, 25-23. Nici acel meci, dar nici egalul reușit de Krim, la Rostov, în etapa a 2-a, nu le-a pus în gardă pe "tigroaice". Cristina Neagu nu a putut să fie folosită, deși a luat loc pe banca tehnică. Iar CSM a suferit enorm în atac. Un joc încâlcit, doar pe centru terenului, fără mingi pe extreme, ușor de ghicit de sloveni.

Barbara Lazovici a fost singura jucătoare care și-a asumat rolul de marcatoare, plus Carmen Martin, dar spaniola doar din aruncări de la 7 metri. Chiar și așa, CSM a condus aproape în permanență, fără a putea să se desprindă de o echipă slovenă care s-a luptat cu ardoare pentru fiecare balon.

Nici portarii nu au prins o zi bună, iar Krim a prins curaj cu fiecare minut jucat.

Le-a tremurat mingea în mână

În partea a doua, Krim a egalat când mai erau 10 minute și apoi au trecut chiar la conducere. Matea Pletikosici, centrul Krimului, a fost surprinzătoare la fiecare acțiune și a pus în valoare foarte bine pivoții echipei sale. La 22-20, cu doar trei minute rămase de joc, slovenele s-au speriat parcă de ce pot realiza și au "vândut" două mingi în atac. CSM a egalat, dar nu a putut mai mult.

Elizabeth Omoregie a aruncat când mai erau câteva secunde, dar slab și Risovici a prins cu două mâini. O seară oribilă pentru centrul CSM-ului, care azi a avut un procentaj dezastruos: un gol din 10 aruncări!

S-a terminat egal, 22-22, un punct enorm pierdut de CSM care ar putea conta în ierarhia finală, în lupta pentru ocuparea primelor două locuri în clasament.

Vezi AICI cele mai importante faze video ale meciului

Clasament Grupa A

CSM BUCUREȘTI - KRIM LJUBLJANA 22-22 » Punct imens pierdut de CSM! Barbosa s-a accidentat și ar putea rata tot sezonul
Etapa a 8-a, sâmbătă: CSM București-Krim (22-22). Duminică: Bietigheim-FTC Budapesta (22-22), Esbjerg-Rostov (15:00). Vipers-Metz a fost amânat. * primele două clasate se califică în "sferturi". Locurile 3-6 vor juca în "optimi"

Adi Vasile: "Am suferit în atac, dar și în apărare, în zona centrală!"

Antrenorul Adi Vasile a făcut, după meci, o scurtă radiografie a jocului din Sala Polivalentă: "Să luăm partea bună a lucrurilor, am câștigat un punct, rămânem neînvinși pe teren propriu. Sigur că nu am jucat deloc bine, am suferit enorm în atac, dar pot spune că nici în apărare, acolo în centrul defensivei, am fost surprinși la situațiile de unu la unu".

Adi Vasile a vorbit și despre nefolosirea Cristinei Neagu: "Cristina a avut o perioadă foarte grea, a avut COVID, apoi ceva probleme musculare. Am ales să nu riscăm sănătatea ei, sper ca până la meciul cu Rostov să se poată antrena și să o putem folosi".

"Mai avem două meciuri, trebuie să strângem toate resursele, să jucăm mult mai bine. Așteptăm însă și sprijinul autorităților, pentru că, se știe, fetele sunt neplătite. Ele se sacrifică pe teren, dau totul, dar așteptăm să fim și noi băgați în seamă", a încheiat Adi Vasile.

CSM București 22
Lazovici 8, C. Martin 7, Cvijici 2, Perianu 2, Omoregie 1, Moisă 1, Barbosa 1
Antrenor: Adi Vasile

Krim 22
Sercien 6, Pletikosici 6, Da Silva 4, Ljepoja 3, Van Kreij 2, Klemencic 1
Antrenor: Uros Bregar

Citește mai multe știri din handbal:

Căpitanul lui Dinamo, mărturie impresionantă: „Sportul m-a salvat, m-am născut într-un oraș dur”

EXCLUSIV Dan Savenco face lumină în cazul conflictului cu FRH: „Nu am încercat să atac. Un singur lucru voiam, fără alte pretenții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ceaiuri
ceaiuri  •  15 Noiembrie 2020, 18:05

meci slab,cel putin in aparare,jucatoare iesite din forma rezultat pe masura...antrenor greu de inteles(gata sa piarda pe seama inovatiilor,iar la ultimul atac cere time-out cand,poate,era bine sa lase jocul sa continue)

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  15 Noiembrie 2020, 14:20

Schimba ți antrenorul, nu știe sa joace cu extremele, Ai, adus campioana mondiala pe extrema, Dembele, și o ți i la plaja la bec, o ai pe Martin și o pui sa de a 7 m în loc de extrema. Adu antrenor nordic care sa le învețe handbal, uita cum joaca Vipers

cristiano9ron
cristiano9ron  •  14 Noiembrie 2020, 22:14

1 pct pierdut aiurea.. Krim era de batut, sper sa nu le coste la finalul grupei!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează