SPORTURI  »  HANDBAL  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dan Savenco face lumină în cazul conflictului cu FRH: „Nu am încercat să atac. Un singur lucru voiam, fără alte pretenții”

Dan savenco
Dan savenco

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 13:39 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 15:19

Dan Savenco (35 de ani), pivotul echipei de handbal Dinamo București, a fost invitat la emisiunea GSP Live, unde a dezvăluit cum l-au dezamăgit membrii Federației Române de Handbal.

În luna martie, Savenco punea tunurile pe FRH, într-un interviu tăios. Printre altele, „dulăul” spunea că „La echipa naţională te duci, nu ştiu pentru ce. Nu ai nicio protecţie, nimeni nu te ajută, din contră. Te duci acolo, munca ta, efortul tău şi dacă te accidentezi este vina ta. Ești sclav, ce să mai… Şi acum vorbesc din proprie experienţă”.

La câteva luni distanță, a explicat ce l-a împins să facă acele declarații.

VIDEO Dan Savenco: „Mă așteptam la măcar un telefon”

„Eu nu am nicio problemă cu FRH. Sunt obișnuit să discut un pic mai deschis. În acele declarații, nu am încercat să atac FRH. Am vrut doar să îmbunătățesc lucrurile, a fost părerea mea ca jucător. Nu am reprezentat alți colegi de la națională”, a spus Dan, pentru început. 

Ulterior, a trecut la miezul problemei: „Mi-am rupt umărul la Craiova, în urmă cu 3 ani de zile, înaintea meciului cu Muntenegru, la un antrenament. M-am operat și era OK să fi primit măcar un telefon, să fiu întrebat cum mă simt. Atât, nu aveam alte pretenții. Am spus-o, când merg la națională și în continuare dacă o voi face, va fi cu cea mai mare mândrie și bucurie. Chiar dacă s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat acum 3 ani. Nu am încercat să dau în FRH, ci să spun o «problemuță» care este foarte ușor rezolvabilă”.

Atât timp cât sunt în activitate și voi juca la echipa de club, voi fi deschis și către echipa națională. Nu s-a pus problema că sunt bătrân

Cu selecționerul nu a existat niciodată o tensiune. Mă știu foarte bine cu Rareș Fortuneanu, avem o comunicare foarte bună - Dan Savenco, Dinamo

Citește mai multe știri din handbal:

8 cazuri de COVID-19 și la CSM Slatina. La Vâlcea încă trei cazuri pozitive! 52 de persoane s-au îmbolnăvit la turneul de la Sf. Gheorghe

România-Muntenegru 36-27. Se vede capătul tunelului? După 24 de ani, România ar putea să se califice la Euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  10 Noiembrie 2020, 15:32

Din ciclul GSP dă un material de bine despre tine cât de curajos ești ca polițist în schimb tu ajuți trustul în războiul cu șefii FRH...*** GSP-iste!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează