SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONAVIRUS

8 cazuri de COVID-19 și la CSM Slatina. La Vâlcea încă trei cazuri pozitive! 52 de persoane s-au îmbolnăvit la turneul de la Sf. Gheorghe

Andreea Țîrle s-a îmbolnăvit de coronavirus la turneul de la Sf. Gheorghe FOTO Dan Potor
Andreea Țîrle s-a îmbolnăvit de coronavirus la turneul de la Sf. Gheorghe FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 21:51 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 22:02

Numărul infectărilor cu noul coronavirus după turneul de handbal feminin de la Sf. Gheorghe continuă să crească. Sunt 52 de cazuri anunțate, dar multe dintre echipe vor face testele abia luni și marți, săptămâna viitoare!

Trei echipe sunt în situația de a nu putea juca etapa viitoare, programată pe 18 și 19 noiembrie, la București, în urma cazurilor de COVID-19 apărute după turneul de la Sf. Gheorghe.

Gloria Bistrița a anunțat 21 de cazuri de infectare în rândul echipei, iar SCM Craiova 11. Ultima echipă decimată de virusul SARS CoV-2 este CSM Slatina. "În prim fază au fost declarați pozitiv 6 persoane, iar la 5 testele au ieșit neconcludente. Le-am refăcut, la alte două fete s-a confirmat că au contactat virusul", a declarat Victorina Bora, antrenoarea echipei oltene. "Problema este că mai sunt alte patru fete care au simptome și pot fi confirmate și ele la următorul test. În aceste condiții, e imposibil să ne prezentăm la meciul din etapa a 6-a", a adăugat Victorina Bora.

8 cazuri de COVID-19 și la CSM Slatina. La Vâlcea încă trei cazuri pozitive! 52 de persoane s-au îmbolnăvit la turneul de la Sf. Gheorghe
Luciana Marin a intrat în carantină după turneul de la Sf. Gheorghe FOTO CSM Slatina


Slatina are meci cu CSM București, dar nu poate încropi o echipă, atât timp cât Ada Arvatu, Luciana Popescu, Elena Nagy, Adina Cârligeanu, Elena Fulgoi, Oana Chitacu, Lorena Ostase sunt în carantină. Alți doi membri ai staff-ului de la Slatina au fost depistați pozitiv.

Dovada că s-au îmbolnăvit la Sf. Gheorghe

După turneul de la Sf. Gheorghe, la SCM Rm. Vâlcea primul care a picat "testul COVID-19" a fost antrenorul Florentin Pera. Tehnicianul era răcit și a fost să i se recolteze probe imediat după sosirea de la turneu. Ceilalți membri ai echipei au făcut testul o zi mai târziu. Și dintre aceștia, alte trei persoane au fost confirmate pozitiv. E vorba de preparatorul fizic Liviu Dumitru, de masorul Andrei Bularga, dar și de tânăra jucătoare Andreea Țîrle (18 ani) care a debutat în tricoul vâlcencelor la Sf. Gheorghe. Andreea Țîrle vine să confirme faptul că ea a luat, cu siguranță, virusul la turneu, pentru că ea nu intrase în contact cu nicio persoană din cadrul echipei înainte de plecarea la Sf. Gheorghe. Țîrle și colega ei, Corina Lupei, au ajuns noaptea, la ora 1:00, înaintea primului meci cu CSM Slatina, și au intrat în aceeași zi pe teren!

Cazurile anunțate de cluburi după turneul de la Sf. Gheorghe

Gloria Bistrița 21 de persoane 
SCM Craiova 11 
CSM Slatina
SCM Rm. Vâlcea
CSU Cluj Napoca
HC Zalău
Măgura Cisnădie 2

6 din 16 echipeau făcut testul COVID-19 la întoarcerea de la Sf. Gheorghe: Bistrița, Craiova, Slatina, Cisnădie, CSM București și SCM Rm. Vâlcea. Restul de 10 urmează să-l facă luni sau marți

Bogdan Burcea și Florentin Pera sunt ultimii pe lista infectaților la turneul de la Sf. Gheorghe. Gabi Szabo are și ea COVID-19

18 din cele 35 de jucătoare din lotul României pentru Euro 2020 au avut coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
viorelpreda
viorelpreda  •  08 Noiembrie 2020, 15:48
Postat de Gelu Oanca pe 07 Noiembrie 2020, 23:11

Toata vina o are DEDU, el este groparul HANDBALULUI Romanesc, trebuie alungat cu pietre de la federatie.

Trebuie alungat cu pietre si pus un yesman care sa va lase sa jucati cu sapte iranieni,tunisieni simultan.Da-o dracului de nationala ca oricum ne incurca.

138672209828437
Gelu Oanca  •  07 Noiembrie 2020, 23:11

Toata vina o are DEDU, el este groparul HANDBALULUI Romanesc, trebuie alungat cu pietre de la federatie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează