SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

UPDATE CSM București - Vipers Kristiansand va rivaliza cu finala Mondialului » Explicații pentru ora aleasă

Articol de GSP - Publicat marti, 13 decembrie 2022 10:58 / Actualizat marti, 13 decembrie 2022 14:33

CSM București și Vipers Kristiansand vor juca duminică, într-un duel extrem de important din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. 

UPDATE 14:20 » De ce se joacă CSM București - Vipers Kristiansand de la 17:00

Surse din cadrul clubului CSM București au explicat pentru Gazeta Sporturilor că EHF a decis programarea meciului în același timp cu finala Mondialului.

 „Programarea este făcută de vreo 3 luni. Și nu e stabilită de CSM București, ci de EHF, la cererea televiziunilor din România și din Norvegia. Chiar a fost recent o discuție pentru mutarea meciului la ora 15:00, nu s-a dorit. Noi eram de acord să schimbăm ora.

Și mizăm pe o arenă plină. Deja s-au dat 2.200 de bilete, la care se adaugă abonamentele și diferitele parteneriate pe care le avem”, a dezvăluit o persoană din cadrul CSM.

CSM București - Vipers Kristiansand, la aceeași oră cu finala CM 2022

Meciul dintre primele două clasate din Grupa A a fost progamat într-un mod incredibil. Partida se va juca duminică, de la ora 17:00: Exact la aceeași oră la care va începe și finala Campionatului Mondial din Qatar.

Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură
INVESTIGAȚIE GSP
Cât vă mai bateți joc!? » INCREDIBIL: Noua Polivalentă a Bucureștiului e blocată de birocrație! De 3 ani și jumătate se așteaptă o semnătură

Meciul CSM București - Kristiansand va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport.

CSM București - Kristiansand, decisiv pentru locul 1

După 8 meciuri, Kristiansand și CSM București sunt la egalitate, ambele având câte 13 puncte (6 victorii, un egal, o înfrângere). Norvegiencele sunt pe primul loc datorită golaverajului, astfel că partida de la București este una decisivă.

În meciul tur, pe 22 octombrie, CSM București a fost învinsă categoric, 29-35.

CSM București, victorie cu Ferencvaros în Liga Campionilor

CSM București s-a impus pe terenul lui Ferencvaros, scor 33-29, în runda cu a  8-a a fazei grupelor Ligii Campionilor. 

„Tigroaicele”au făcut o prima repriză excelentă, Cristina Neagu și Crina Pintea fiind jucătoarele care s-au remarcat pentru bucureștence, alături de portărița Marie Skurtveit, care a blocat în mai multe rânduri atacurile periculoase ale celor de la Ferencvaros. 

Elevele lui Adrian Vasile au intrat la pauză cu un avantaj confortabil, de 6 goluri, 17-11. CSM București a început foarte bine și partea secundă, reușind la un moment dat să aibă un avantaj de 10 goluri diferență. 

Totul se putea nărui însă pe final, când unguroaicele au forțat și au redus din handicap în mai multe rânduri, însă nu au putut obține nici măcar un egal în fața elevelor lui Adrian Vasile. 

Citește și: 

Gabriela Szabo, reclamată la DNA pentru „existența unor indicii de săvârșire a unor acte sau fapte de natură penală”. Explicația Primăriei și reacția fostului director general al CSM București

EXCLUSIV „Rapid este surpriza Europei” » Interviu cu șeful clubului din Giulești, după victoria de senzație cu Gyor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  14 Decembrie 2022, 01:11
Postat de Jean33 pe 13 Decembrie 2022, 12:08

CSM nu are o galerie, are doar un public care plateste bilet si vine in sala

Nu are galerie? Imi spui care sunt galeriile din handbalul feminin care sunt peste cea a CSM-ului? Apropo, vezi ca echipa asta, CSM Bucuresti, are cea mai mare medie de spectatori din Romania in competitiile europene.

traian_v
traian_v  •  13 Decembrie 2022, 17:40
Postat de cdba3133 pe 13 Decembrie 2022, 11:35

CSM are dealtfel o galerie consistenta si foarte mobilizatoare. Parca-l aud pe cel de la statia de amplificare: "Si acum toata lumea...CeSeMe. CeSeMe. CeSeMe!" Iar cei din tribune stau cuminti pe scaunele. Super!

Macar la CSM e un crainic care spune "CeSeMe" in direct. Spre deosebire de fotbalul la CFR Cluj unde au doar boxele de amplificare cu inregistrari de scandari!! Imi amintesc de conceptul de "aplauze prelungite, urale" - de pe vremuri ;)

steaua.libera
steaua.libera  •  13 Decembrie 2022, 17:38
Postat de steaua.libera pe 13 Decembrie 2022, 13:44

După victoria senzațională a Rapidului de duminică, am vrut să văd dacă mai sunt bilete disponibile la CSM - Vipers. Nu mai erau. Se joacă cu casa închisă. Era profesionist să faceți și voi demersul ăsta înainte să dați drumul acestui articol. În actualele condiții, articolul ăsta e INUTIL.

E deja SOLD OUT

Vezi toate comentariile (14)
Comentează