Comentarii (77)

Chris Malone  •  10 Februarie 2020, 13:35

*** e groparul Capitalei,otraveste zilnic cu furnalele ei albastre turcesti populatia,Vapitale e unul dintre cele mai otravite orase din Europa! Revenind la Neagu platita nesimtit de Firea din banii locuitorilor ,obscen NU merita acesti bani,mai are putin si o declara firea Mercedesul Capitalei! *** sa ia de la gura kinderilor ,din contul lor propriu nu din bugetul capitalei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Razvan Claudiu  •  10 Februarie 2020, 10:00

Merita poate si mai mult, dar nu din bani publici.

partner  •  10 Februarie 2020, 14:14

Cei care nu vor sa-i dea bani publici Cistinei Neagu sa nu fie de acord ca nici Gheorghe Tadici (Zalau), Florentin Pera (Rm Valcea), Valentina Ardean-Elisei (Bistrita) si toate componentele echipelor de handbal din Liga Florilor sa nu primeasca bani publici! Trebuie sa se inteleaga ca nu doar CSM Bucuresti primeste bani de la primarie. Apropo, SCM Rm Valcea are buget de 3,5 miloane de euro la un oras de 116000 de locuitori, Bucurestiul are vreo 3 milioane de locuitori.

pugliesi  •  10 Februarie 2020, 10:34

Desfiintati de urgenta masinaria de tocat bani publici CSM. Cum e posibil sa se cheltuie sume colosale pentru duduile astea transpirate? Bubuie tevile de apa de sta lumea cu caciula in casa iar Primaria arunca bani ca sa țopăie astea pe parchet.

Marian Dumitrescu  •  10 Februarie 2020, 12:20

Cristina poate merita si mai mult, peste 20.000 pe luna, dar NU DIN BANI PUBLICI. Dar facand o mica socoteala,asta inseamna putin peste un milion de lei pe an, repet, BANI PUBLICI, banii cetatenilor din taxe si impozite !!!!!! Cetateni care castiga salariul Cristinei( pe o luna )in cativa ani de munca,fara sa cheltuiasca ceva.Cetateni care trebuie sa dea spagi in spitale,la scoli, etc. Vi se pare normal din banii publici ?

Rahat Cu Perja  •  10 Februarie 2020, 10:12

Da, ii merita. Merita mult mai mult. Pentru ca atat nationala cat si echipa de club stau fix in ea. Cand nu este, toate merg prost. Cand joaca , se vede diferenta. So, da, merita! Cand ai doar o singura floare cu, care faci primavara, ofera i orice , numa’ sa nu se ofileasca. Sustinere financiara, conditii, sustinerea publicului, tot! Nimeni nu ii poate reprosa vreodata ca a fentat sportul. Niciodata.

deusdat  •  11 Februarie 2020, 00:53
Postat de Nelu Feier pe 10 Februarie 2020, 19:43

Cristina este o vloare mondiala,fara discutie.Salariul ei este astronomic,platit din bani publici. Neagu,comp.cu multi"fotbalisti''care castiga aceeasi bani,este o deosebita si merita respect dar intr-o tara unde 60% mor de foame,e normal un asemenea salariu?

Chiar așa, mor de foame? Te-ai uitat puțin în jurul tău? 60% din români se sting de inaniție cu smartphonul într-o mână în timp ce împing căruciorul cu cealaltă, în hipermarket? Salariul mediu pe economie e 3000 de lei, mai nou. De mâncat, mănânci cu 300. Nu murea nimeni de foame în 1989, darămite azi.

spartcapus  •  10 Februarie 2020, 22:53

Cum sa dai unei sportive 18.000 de euro din bani publici? Cand spitalele n-au aparatura si medicamente? N-au algocalmin sau leucoplast, in schimb primaria are bani pentru catedrale si pentru cluburi fantoma si fara istorie gen csm, la ale carei meciuri nu vezi mai mult de o suta de spectatori!

basistul  •  10 Februarie 2020, 21:46

Nu stiu de cate ori ... o sa mai intrebati aceeasi chestie! Nu este vorba despre ce merita Critina Neagu ... ci despre ce merita bucurestenii ... un oras curat, nepoluat, o retea de termoficare moderna, locuri de parcare, si trafic mai lejer, si sa nu cada blocurile pe ei la primul cutremur de peste 7". Sunt convins ca ... Cristina Neagu merita acesti bani, poate si mai mult, dar nu din ... fonduri destinate servicilor publice, intr-un oras - capitala cu atat de multe probleme nerezolvate. Vizavi de CSM ... si alte cluburi care au ca activitate ... sportul profesionist ... este normal ca Primariile sa le puna la dispozite infrastructura de joc si de antrenament, pe o chirie cat mai mica posibila (fara sa se incalce legea) ... MAXIM sa le platesca si utilitatile ... dar ATAT. Restul ... sa fie atrasi din investitii private, din sponsorizari, din bilete si abonamente ... din vanzarea drepturilor TV, din premii competitonale. Este o regula a economiei de piata ... echipele fara suporteri, nu atrag nici sponsori, nici bilete, abonamente, nici suporteri. CSM nu are nici suporteri ... si PMB le asigura 95% din buget ... din bani publici ... in timp ce chiar acum Firea ... chitatie pe la TV ... ca n-are bani! PMB ... incearca sa dribleze acesta regula a economiei de piata ... care alunga investori si sponsori nu numai de la CSM ... ci din tot handbalul romanesc ... pentru ca la acest nivel de buget ... nu pot concura ... practic cu ... Statul!

Nelu Feier  •  10 Februarie 2020, 19:43

Cristina este o vloare mondiala,fara discutie.Salariul ei este astronomic,platit din bani publici. Neagu,comp.cu multi"fotbalisti''care castiga aceeasi bani,este o deosebita si merita respect dar intr-o tara unde 60% mor de foame,e normal un asemenea salariu?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 8

Comentează