SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31

CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31 // Paula Ungureanu: „Nu știu de ce am jucat atât de puțin” + Oana Manea știe care a fost atuul franțuzoaicelor: „Ne-au învățat toate combinațiile”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 11:11

CSM București a pierdut clar prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu Metz, scor 26-31, și are misiune foarte dificilă pe 13 aprilie, la returul din Franța.

La finalul partidei, portarul Paula Ungureanu a vorbit despre eșec și despre partida retur.

„Cine a greşit mai puţin a câştigat meciul. Este o diferenţă pe care o putem remonta, eu încă mai cred în noi. Cu altă atitudine şi mult mai motivate, eu zic că putem câştiga la minimum cinci goluri.

Nu ne-a lipsit motivaţia, ne-am dorit, însă atât am putut. Ar însemna clar un eşec pentru noi să ratăm Final Four. Pentru mine va fi un eşec pentru că îmi doresc enorm să ajung acolo, să câştig acest trofeu. Cred în echipa mea, probabil spuneţi că sunt nebună.

Nu ştiu de ce am jucat atât de puţin, acest lucru să îl discutaţi cu staff-ul tehnic”, a spus Paula Ungureanu, la TV Telekom Sport.

Oana Manea a vorbit și ea despre problemele cu care se confruntă CSM București: „În prima repriză nu ne-a mers apărarea, în partea a doua am făcut mici greşeli şi este normal să te duci în jos. Având în vedere că cele de la Metz joacă de mult timp împreună se vede în joc, au jucat fără presiune, ne-au învăţat toate combinaţiile.

Ne dorim foarte mult să ne calificăm în Final Four. Nu pune cineva din afară presiune pe noi, noi singure punem. A fost un an foarte greu, am început cu stângul de la bun început, la toate echipele mari se poate întâmpla asta, nu vreau să mă gândesc că ar fi un sezon ratat”.

Citește și:

CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31/ VIDEO + FOTO CSM București, adio Final Four?! „Tigroaicele” au pierdut la 5 goluri în fața lui Metz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  06 Aprilie 2019, 16:02
Postat de blatistu49 pe 06 Aprilie 2019, 15:45

sa u cheltuit milioane unde i performanta???

Bucuresteni, aici sunt banii dumneavoastra! Adica aruncati pe fereastra!

blatistu49
blatistu49  •  06 Aprilie 2019, 15:45

sa u cheltuit milioane unde i performanta???

1924845564310869
Liviu Rodeanu  •  06 Aprilie 2019, 14:41

Tot respectul pentru ce au făcut în carieră. Dar a venit vremea să se retragă și ea și Manea.Mai mult tot timpul au dat declarații din care se înțelegea supărarea lor că nu joacă mai mult. Eu cred că și la echipă erau tensiuni între românce și străine. Cred că Gulden a plecat tot din cauza asta. Nu am văzut spiritul de echipă de la Gyor,Vardar sau Metz nici un minut , nici în acest sezon nici sezonul trecut, nici cu Neagu nici fără ea. Trebuie antrenor care să impună respect și nu doi antrenori pe an. Străinele au dat aseară 22 de goluri ( Lekici,Radicevic s Mehmedovic ). Bine că nu a apărut Curea mânioasă că joacă prea puțin.Asta întărea ce am scris mai sus.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează