HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Record pentru Neagu! Performanța reușită de Cristina în Liga Campionilor

Articol de — Luni, 03 Februarie, 10:04

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Cristina Neagu (31 de ani) și-a doborât ieri propriul record de goluri marcate într-un meci de Liga Campionilor. Interul stânga a reușit să puncteze de 14 ori în poarta lui Metz!

Până acum, Cristina se putea lăuda cu 12 goluri, înscrise în partida cu polonezele de la Vystal Gdinia, în ediția 2017-2018 a Ligii. CSM s-a impus atunci cu 34-23. În rest, Neagu a mai marcat în multe partide câte 10 goluri, atât când juca la Buducnost Podgorica, cât și în tricoul CSM București.

La final, vedeta CSM era foarte fericită, dar și concentrată pe ce mai e de făcut, în continuare. „Pentru noi, fiecare meci rămas în această grupă este ca o finală. Şi cred că întreaga echipă a făcut un meci senzaţional cu Metz. Sunt foarte, foarte mândră de cum am luptat", a declarat Neagu.

„Să avem această atitudine şi să credem în victorie până la capăt. Avem o echipă care se poate bate cu orice altă formație din Liga Campionilor", a mai spus Cristina. Meciul din Norvegia îl vede ca pe unul foarte greu, însă. „Nu mai avem suporterii în spate, dar avem nevoie de toate punctele. Cred că dacă avem atitudinea de azi, putem câștiga", a concluzionat aceasta.

78%a fost procentajul Cristinei Neagu la meciul cu Metz. A aruncat de 19 ori la poartă, atingând ținta de 14 ori

vezi și:Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (1)

ceaiuri  •  03 Februarie 2020, 18:23

sa intelegem ca pana acum nu ati luptat....dar totul e simplu,o infrangere le scotea din cursa sferturilor(automat se intrerupe si sponsorizarea...nu cred ca primaria tine o echipa de straine numai pt campionat...si unde sa mai gasesti asa contract )de vazut daca tine minunea si in urmatorul meci..daca nu e prapad

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1