SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ

CSM BUCUREȘTI - METZ // Amanda Kurtovic regretă că nu-și poate ajuta echipa: „Mi-aș fi dorit să fiu pe teren, alături de fete!”

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 14:46

Amanda Kurtovic (27 de ani) a venit din Norvegia ca să-și încurajeze coechipierele la partida cu Metz din Liga Campionilor, de vineri seară, de la ora 19:00.

Accidentată anul trecut, înainte de Campionatul European, pe când se afla în pregătire cu „naționala” Norvegiei, Amanda Kurtovic nu a mai putut să-și ajute echipa de club în Liga Campionilor. Operată la genunchi, ea a stat mai mult în Norvegia pentru recuperare. A venit însă la București înaintea partidei cu Metz.

„Nu mi-aș dori nimic mai mult pe lume decât să fiu acolo, pe teren, alături de fete. Le-am văzut însă cum se pregătesc și sunt convinsă că vor face o figură frumoasă și vor ajunge acolo unde ne dorim cu toții, în Final Four”, a declarat Amanda.

Interul dreapta nu crede că eliminarea Metzului e o misiune imposibilă. „În sport nimic nu e imposibil. Chiar și cu problemele de lot pe care le avem, cred că putem obține victoria. Este foarte important ca fiecare să respecte tactica stabilită împreună cu antrenorul, să lupte în apărare și să nu le dea adversarelor șansa să înscrie goluri ușoare pe contraatac”, a subliniat Kurtovic.

Schimb de impresii cu Nora Mork

Amanda Kurtovic petrece patru-cinci ore pe zi în Centrul Olimpic de la Oslo, acolo unde face recuperare. „Fizioterapeutul meu este mulțumit de felul cum lucrez și pot spune că recuperarea merge bine. Mi-e foarte greu însă să stau pe margine și să nu pot face ce-mi place cel mai mult, să joc handbal”, spune Amanda.

La Oslo, s-a întâlnit zilnic cu Nora Mork. Cele două vor face din vară, practic, schimb de cluburi, Amanda urmând să ajungă la Gyor, iar Nora la București.

„Am vorbit cu Nora, fiecare dintre noi am avut curiozități despre clubul la care vom juca, am schimbat impresii. Dar e prea devreme să vorbim despre asta. Tot ce vreau acum e ca fetele să se califice și să mergem iar la Budapesta”, a încheiat Kurtovic.

A 5-a oară la Dinamo

CSM București va juca în această seară, partida cu Metz, în Sala Dinamo, după ce Sala Polivalentă a fost ocupată cu desfășurarea Campionatelor Europene de lupte.

Va fi a 5-a partidă pentru CSM București pe care o va juca în sala din Ștefan cel Mare. Până acum, „tigroaicele” au câștigat trei dispute acolo și au pierdut una singură.

În actualul sezon al Ligii, CSM a pierdut partida cu Vipers Kristiansand, 26-31, în Sala Dinamo, dar a învins cu 32-24 pe Bietigheim. Celelalte două întâlniri au avut loc sezonul trecut, încheiate cu victorii la scor: 39-26 cu Nykobing Falster și 34-22 cu Vystal Gdynia.

Citește și:

CSM BUCUREȘTI - METZ // Jelena Grubisic, portarul lui CSM București, știe cum poate fi anihilată Metz: „Asta va fi cheia meciului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
juv3ntin
juv3ntin  •  04 Aprilie 2019, 17:02

Amanda Kurtovic a facut un singur meci bun la CSM, cel cu Gyor de acasa de anul trecut. N-a fost o perioada reusita, per total a fost un transfer ratat. pacat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează