SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ

CSM BUCUREȘTI - METZ // Jelena Grubisic, portarul lui CSM București, știe cum poate fi anihilată Metz: „Asta va fi cheia meciului”

Jelena Grubisic // FOTO: GSP
Jelena Grubisic // FOTO: GSP

Articol de - Publicat joi, 04 aprilie 2019 09:52

Jelena Grubisic, 32 de ani, portarul lui CSM București este pregătită pentru „dubla” cu Metz din Liga Campionilor și pentru al patrulea Final Four consecutiv cu campioana României. 

  • CSM Bucureşti - Metz, prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, se joacă vineri, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la TV Digi Sport şi TV Telekom Sport.

Croata crede că acest sezon, plin de ghinioane, ar putea fi salvat dacă echipa ar ajunge din nou la Budapesta. „Nu e un joc imposibil, nu e imposibil să câștigăm și să ne calificăm. Metz joacă un handbal foarte bun și a avut rezultate bune în ultimul timp, dar și noi avem jucătoare de valoare. Toate vom da totul pentru a ajunge în Final 4”, promite Grubisic.

„Nu pot să spun că ele sunt favorite să câștige, totuși vin pe terenul nostru, dar au avantajul că aproape tot sezonul au fost ferite de accidentări, și joacă de mult în această formulă. Dar nu ele sunt favorite”, spune cu toată convingerea croata.

E convinsă că echipa sa va găsi soluții pentru a opri Metzul, formația cu șapte campioane mondiale în lot și tot atâtea campioane europene.

Cheia acestui meci cred că va fi apărarea pentru noi. Să ne apărăm și să le oprim tranziția ofensivă. Deși Grace Zaadi este creierul echipei, pericolul vine de pe toate posturile pentru că au o echipă omogenă și sunt relațiile sudate.

Anul trecut am făcut probabil, cel mai bun meci al sezonului cu Metz acasă. Ne-a fost mai ușor acolo să ne calificăm. De data asta vor fi două meciuri foarte echilibrate”, a încheiat Grubisic.

Vezi și: CSM BUCUREŞTI - METZ // Dragan Djukic, declarații optimiste înaintea ciocnirii cu Metz: „Nici ele nu se bucură”

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  04 Aprilie 2019, 14:47

CSM nu are portar, a adus jucătoare iar și iar și în poarta nimik.

phlorinn
phlorinn  •  04 Aprilie 2019, 11:56

In teorie da are dreptate, dar apararea nu poate cistiga un meci daca in atac nu esti capabil sa dai gol. Metz are poate cea mai buna aparare din Liga. Daca CMS nu va juca ca o echipa toate cele 60 min vor pierde poate rau de tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează