SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCURE

CSM BUCUREŞTI - METZ // Dragan Djukic, declarații optimiste înaintea ciocnirii cu Metz: „Nici ele nu se bucură”

Dragan Djukic
Dragan Djukic

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 12:04

Dragan Djukic, antrenorul lui CSM București, vorbește despre dubla cu Metz și despre șansele la calificare. Sârbul e optimist.

  • CSM Bucureşti - Metz se joacă vineri, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la TV Digi Sport şi TV Telekom Sport.

Dragan Djukic nu a participat niciodată cu echipele pe care le-a antrenat la un Final Four de Liga Campionilor. Sârbul de 56 de ani are prilejul acum dacă va reuși să se califice cu CSM București în dauna Metzului.

Campioana Franței pornește clar din postura de favorită, după ultimele rezultate în Ligă, dar Djukici nu disperă și are încredere în elevele sale.

- Domnul Djukici, pregătiți pentru înfruntările cu Metz?
- Cu siguranță! Toată lumea vorbește acum nu mai despre aceste meciuri, noi ne gândim doar la ele. Vom întâlni una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Noi le așteptăm, dar cred că va fi cea mai tare înfruntare din "sferturi".

- Cum simțiți echipa? Sunt speranțe la calificare?
- Cu toții suntem încrezători că le putem bate. Cel puțin în 120 de minute. Vineri, la București, va fi prima parte a acestei înfruntări. Cred că avem și noi șansa noastră, chiar dacă se spune că Metz e tare, că ele sunt favorite. Majda Mehmedovici a revenit la antrenamente, o așteptăm și pe Andreea Lekici să fie sută la sută. Cu ele vom fi, cu siguranță, mai puternici. Din păcate sunt șanse mici ca Dragana Cvijici să evolueze.

- Nu considerați că ele sunt favorite?
- Nu. Ele veneau după o serie lungă de victorii, dar acum au pierdut în campionat și au făcut și un egal. Așa cum noi le urmărim pe ele, și ele analizează meciurile noastre. Vor veni încrezătoare, dar să nu uităm experiența de anul trecut, tot în "sferturi". Sigur, atunci erau alte echipe atunci. Eu consider că fiecare trebuie să se gândească la echipa lui, dacă fetele vor da totul pe teren, cu spectatorii alături, să ne împingă dincolo de limite, putem face meciurile anului!

- Faptul că nu jucați în Sala Polivalentă e un dezavantaj?
- Jucăm în Sala Dinamo, va fi plină, dar orice sală ar fi fost plină la un astfel de meci. Am văzut Dinamo în LIgă cu Sporting Lisabona, iar atmosfera a fost senzațională. Sper că și noi vom avea parte de ceva asemănător. Orice s-ar spune, CSM-Metz este cel mai interesant meci al sferturilor. Și nu cred că Metz și-ar fi dorit să joace cu CSM. Eu sunt optimist și, la final, sper ca noi să fim fericiți.

 

Vezi şi: CSM BUCUREŞTI - METZ // Riscă să-şi încheie cariera, dar şi-a amânat operaţia » Ce se întâmplă cu Dragana Cvijic, pivotul lui CSM Bucureşti

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  03 Aprilie 2019, 14:58

Poate le rezerva csm peluza la dinamovisti si face pch o atmosferă de vis.

phlorinn
phlorinn  •  03 Aprilie 2019, 13:30

Intotdeauna am crezut ca e mai bine sa fi realist decit optimist. Dar poate antrenorul stie mai bine si se bazeaza pe jocul excelent facut in ultimele meciuri importante. Restul e literatura.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează