SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI - METZ

CSM BUCUREŞTI - METZ // Riscă să-şi încheie cariera, dar şi-a amânat operaţia » Ce se întâmplă cu Dragana Cvijic, pivotul lui CSM Bucureşti

Dragana Civijic // FOTO: GSP
Dragana Civijic // FOTO: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 11:36

Dragana Civijic, pivotul sârb al lui CSM Bucureşti, și-a amânat operația la genunchi pentru a ajuta echipa în dubla cu Metz, dar nu poate evolua din cauza durerilor. 

  • CSM Bucureşti - Metz se joacă vineri, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la TV Digi Sport şi TV Telekom Sport.

Gabriela Szabo, directorul general al CSM București, anunța acum o săptămână că Dragana Cvijic nu se va opera la genunchi decât după dubla cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Pivotul sârb are mari probleme cu genunchii, iar doctorii i-au transmis că trebuie să se opereze de urgență. Ea riscă, altfel, să-și încheie cariera la doar 29 de ani.

Dragana a încercat să joace cu Metz, dar are adevărate găuri în cartilajul genunchiului stâng și durerile sunt insuportabile.

"Cvijici trece printr-un proces lung de recuperare, cu toții sperăm și ne dorim să-și revină cât mai repede, să ne poată ajuta. Dar, din păcate, în acest moment șansele nu sunt prea mari", a declarat antrenorul Dragan Djukici. De altfel, Dragna nu s-a antrenat deloc cu echipa și așteaptă acum undă verde din partea doctorilor pentru a merge la operație. "Dragana are mai mari șanse să joace în Final Four decât în dubla cu Metz", a mai spus antrenorul CSM-ului.

În aceste condiții, CSM se va baza în dubla cu campioana Franței doar pe Oana Manea, neavând în lot și un al treilea pivot. Dragan Djukic a mai încercat la Slobozia cu Bianca Bazaliu pe această poziție.

4 ediţiide Final Four în Liga Campionilor a bifat Dragana Cvijici: trei cu Buducnost și una cu Vardar Skopje. A câștigat trofeul în 2012 și 2015

Vezi şi: Metz, rateu înainte de meciul tur cu CSM București: ultimele informații din tabăra franțuzoaicelor înainte de șocul din sferturile Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
phlorinn
phlorinn  •  03 Aprilie 2019, 12:06

Inca un articol penibil, scris doar sa umple spatiul cu ceva . Daca tot vreti sa *** acest club atunci cel putin antrenorul sa fie scris corect si nu doar un nume la intimplare. CSM se va baza în dubla cu campioana Franței doar pe Oana Manea, neavând în lot și un al treilea pivot. Cvijic a mai încercat la Slobozia cu Bianca Bazaliu pe această poziție. Nu stiam ca Cvijic e acum antrenor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează