SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București pregătește o mutare-surpriză » Per Johansson revine, dar va fi secund!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 23:09

CSM București, echipă calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor, pregătește readucerea lui Per Johansson.

Suedezul Per Johansson (50 de ani) ar urma să revină la formația bucureșteană și să fie secundul lui Adi Vasile! Mutarea se va oficializa după ce Consiliul de Administrație își va da acordul, anunță site-ul handbalmania.ro. 

Astfel, Johansson va colabora cu Adi Vasile și la echipa de club. Cei doi lucrează și la naționala Muntenegrului, acolo unde suedezul este principal, iar românul e secund. 

Per Johansson a preluat-o pe CSM București ca antrenor principal prima dată în martie 2017 și le-a mai condus pe bucureștence și-n 2018, alături de Adi Vasile, când a terminat pe locul 3 în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Citește și: 

Schimbări fără precedent în Liga Națională: reguli noi pentru jucătorii străini care vin în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
xac13
xac13  •  15 Februarie 2020, 10:48

Peste 1 milion de euro sunt de la sponsori ....asa va rog informati-va !!! Mutare fara nicio valoare , ciudata !!! Jucatoare importante pleaca , neplatite fiind ( bucuresteni aici NU sunt banii vostri !!!) iar chelului tichie de margaritar ii trebuie . Marele Gyor , echipa de handbal este ajutata de comunitate ( primarie , consiliiu local e.t.c. - INDIRECT - legea sportului in Ungaria permite !!!) , noi nu avem nici macar o lege , cu peste 2,5 mil. euro . Mai usor cu pianul pe scari ca ii sar clapele !!!

446194735563038
Cony Nick  •  14 Februarie 2020, 09:22

*este o recompensa a lui vasile fata de johansson...pentru a fi sigur de postul de antrenor secund l-a nationala Muntenegrului...bine gândit ...prietenie pe viata... *suna frumos 2 antrenori de la csm buc. câstiga cu nationala Muntenegrului împotriva României ... * multi sau putini vor spune ca totul este ok.

ceaiuri
ceaiuri  •  13 Februarie 2020, 14:39

daca peste o saptamana nu inving...nu-l mai aduc,totusi daca intra in sferturi poate sa vina si suedezul...are balta peste

Vezi toate comentariile (10)
Comentează