SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, reacție CATEGORICĂ după dezvăluirile GSP.RO » Cristina Neagu acceptă oferta sau PLEACĂ

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 17:51

Cristina Neagu (30 de ani) a cerut conducătorilor clubului CSM București o mărire de salariu, de la 22.000 de euro lunar la 30.000 de euro. Conducerea clubului bucureșean a reacționat după dezvăluirea făcută în exclusivitate de GSP.ro.

Conducătorii clubului CSM București au anunțat printr-un comunicat că nu sunt dispuși să accepte condițiile interului stânga. 

„Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti.

La solicitatea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraoferta Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei.

CSM Bucureşti precizează că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înţelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât şi a condiţiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale şi condiţii de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament şi recuperare, conform contractului în vigoare”, se arată în comunicatul emis de club. 

Cristina Neagu se recuperează după accidentarea groaznică suferită în meciul cu Ungaria, din decembrie, din grupele principale ale Campionatului European de handbal feminin. Interul stânga va rata tot restul sezonului în curs. 

Motivarea Primăriei

„Primăria Capitalei achită anual subvenţia pentru energia termică, subvenţia pentru transportul public, precum şi stimulente medicale şi sociale care, pentru mii de bucureşteni, reprezintă un ajutor esenţial. În plus, investiţiile în infrastructură derulate de Primăria Capitalei, continuarea programului de consolidări, modernizarea transportului public reprezintă priorităţi care nu pot fi afectate de tăierile bugetare.

Deci nu poate susţine, cel puţin anul acesta, majorări de cheltuieli care ar putea genera discrepanţe evidente faţă de alte alocări bugetare necesare dezvoltării oraşului”.

Vezi și: 

Cristina Neagu, nominalizată pentru trofeul de cea mai bună handbalistă din 2018! Cine sunt cele 4 adversare și cum poate fi votată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
ceaiuri
ceaiuri  •  23 Februarie 2019, 15:45

conducerea reactioneaza normal(cred ca o sa semneze pt un contract..putin mai mic,face 31,vine dupa o acidentare..la gyor nu poate merge acolo sunt contracte mult mai mici)stabilind de la inceput cum stau lucrurile..

753720451412471
Andrei Ionescu  •  23 Februarie 2019, 10:44

Cristina deja are un salariu foarte mare. E o cerere nerealista. Sa plece unde crede ca e mai bine pentru ea.Eu nu as plati o handbalista cu mai mult de 10.000 de euro pe luna. Acesta ar fi salariul maxim! Deci plafonul maxim. Cine accepta bine,cine nu adio! Handbalul nu aduce bani multi cum aduce fotbalul.

pain89
pain89  •  23 Februarie 2019, 09:33
Postat de Marian Dinu pe 23 Februarie 2019, 07:49

Oare cati dintre noi castigam un astfel de salariu lunar?, oare nu putem face altceva în Bucuresti cu acei bani?, parca vad o gramada de persoane care-i plang de mila, însă ei se gândesc vreodată ca invers putin ii pasă?, o intereseaza ca i-a sa primească cât mai mulți banii, iar fraierii sa vina la meciuri si sa le sustina chiar dacă mai pierd, si sa plateasca biletul.

spui tu "oare cati din noi castiga atat bla bla bla" dar cand auzi de salariile din fotbal de la echipe mari mai spui asta? in romania la o echipa care se bate pentru liga campionilor nu se poate plati performanta? de ce pentru ca suntem in romania si trebuie sa tinem cont de cat are vecinu in buzunar? de ce nu te-ai facut sportiv, se stie ca in sport performanta se plateste in sporturile populare

Vezi toate comentariile (38)
Comentează