SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 23-23

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 23-23 // Crina Pintea, interviu după egalul cu CSM-ului cu Rostov: „Îmi place atitudinea echipei de acum!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 16:28

Crina Pintea face radiografia partidei celor de la CSM București cu Rostov Don, 23-23, și vorbește despre plusurile și minusurile de la echipă. Pivotul „naționalei” crede că CSM e pe drumul cel bun și arată de la meci la meci mai bine. 

A luptat din greu cu apărarea masivă a rusoaicelor. Ținută ca într-un clește de Ana Sen și Ksenia Makeeva, Crina Pintea a găsit breșe să marcheze și să-și ajute coechipierele de la 9 metri. La final, pivotul CSM-ului era mulțumită de rezultat, dar mai ales pentru felul în care echipa a luptat până la final. 

- Crina, cât de greu a fost cu Rostov? 
- A fost foarte greu, știam asta, dar noi am crezut în noi. Ușor-ușor o să arătăm așa cum ne dorim, toate suntem toate motivate și ambițioase, mucim foarte mult. În curând cred că vom fi ceea ce trebuie să fim și să arătăm. 

- Mulțumite de acest rezultat? E un punct pentru Main Round! 
- Cred că putea fi și o victorie, dar trebuie să fim mulțumite cu acest egal pentru că ne-am luptat și am arătat ca o echipă adevărată. Atât timp cât te lupți și dai toată energia din tine, la final ieși cu capul sus de pe teren. 

„Nu Ambros Martin ne-a motivat!” 

- Voi, jucătoarele din România, ați fost motivate să-l aveți pe Ambros Martin ca adversar? 
- Eu nu m-am gândit deloc la asta, am vrut să-mi fac treaba cât mai bine. Nu era important să jucăm că e el antrenor al echipei adverse, ci important ca să jucăm pentru noi și pentru echipa noastră. 

- Tu ai câștigat trofeul la Gyor. Crezi că o poți face și cu CSM? 
- E mult prea departe până acolo, sunt multe meciuri, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Cred că trebuie să o luăm pas cu pas, meci cu meci și vom vedea unde putem ajunge. Nu putem după o victorie să ne gândim și să vorbim deja de trofeu. 

- Dar îți place cum arată echipa acum? 
- Mie îmi plac foarte mult atitudinea și motivația. Cum muncim, cum ne antrenăm, aceste lucruri o să ne ducă pe drumul pe care ni-l dorim. 

- E mai bine cu un antrenor român? 
- Întotdeauna am spus că, în primul rând, depinde de tine, de fiecare jucătoare în parte. Până acum nu a fost nicio secundă problema că era Tomas Ryde. Au lipsit foarte multe fete, și-au revenit, iar jocul nostru s-a schimbat pentru că una e să joci cu 7 fete și alta e când poți să schimbi, să rulezi alte jucătoare. 

„Viahireva e ca peștele în apă” 

- Când crezi că va reveni Cristina, pentru că se vede că aveți nevoie de ea în atac? 
- Nu pot eu să vorbesc despre starea de sănătate a Cristinei. Ea știe cel mai bine ce are de făcut. Noi ne dorim din tot sufletul să revină cât mai repede. Ea își dorește la fel de mult, dar până atunci noi avem clar de lucrat pentru faza de atac. 

- V-a surprins Rostovul că au jucat cu handbalistele mici de statură, în mare viteză și cu un ritm susținut! 
- Nu ne-a surprins, ne așteptam la asta. Ne-au prins uneori descoperite pe repliere, aici trebuie să lucrăm puțin, cu Viahireva care face acele depășiri... Știam că ea asta face, însăea e ca un pește, alunecoasă, mică, trece pe lângă tine, foarte rapidă. 
 

- Poarta a fost din nou la înălțime 
- Exact. Portarii sunt foarte buni. Și la Esbjerg și acum ne-au ajutat, e important, e important când tu nu mai reușești să faci nimic în defensivă, vin ele și scot minge după minge. 
 

Citește și:

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  12 Octombrie 2019, 20:01

Respect omul Pintea! Handbalul trece omul ramane!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close