SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON nu se mai joacă duminică! Adi Vasile: „Este un moment nepotrivit”

Meciul CSM București - Rostov, de duminică, din Liga Campionilor, nu se va mai disputa
Meciul CSM București - Rostov, de duminică, din Liga Campionilor, nu se va mai disputa

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 13:17 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 14:16

Meciul CSM București - Rostov, de duminică, din Liga Campionilor, nu se va mai disputa. Surprinzător însă, Rostov Don a jucat marți seara în campionatul din Rusia, iar miercuri a cerut anularea disputei de la București cu CSM.

Federația Europeană de Handbal a anunțat joi, la prânz, că două dintre meciurile de Liga Campionilor, din etapa a treia, care erau programate în week-end, au fost amânate.

Este vorba de disputele CSM București - Rostov Don și Krim Ljubljana - Esbjerg! Ambele sunt legate de echipa rusă Rostov Don.

Descoperite pe aeroport cu virusul SARS-CoV-2

Krim Ljubljana a jucat sâmbăta trecută la Rostov Don, campioana Sloveniei scoțând, surprinzător, un rezultat de egalitate, 23-23. La întoarcere, pe aeroportul din Frankfurt, handbalistele slovene au fost testate, conform legislației germane. Și acolo au fost descoperite două cazuri de COVID în rândul echipei!

Krim Ljubljana a înștiințat Federația Europeană de Handbal, echipa a intrat în izolare, iar EHF a decis ca meciul cu danezele de la Esbjerg, programat sâmbătă, de la ora 19:00, să fie amânat. "Krim Ljubljana se află în prezent în carantină din cauza apariției unor cazuri de COVID-19 contractate în echipa lor în timpul călătoriei de întoarcere de la Rostov. Echipa nu va putea desfășura nicio activitate sportivă până la mijlocul săptămânii viitoare. Vor exista din nou teste pentru jucători, dar testele negative nu vor evita carantina impusă", a anunțat EHF.

Au jucat marți seara la Stavropol

Surprinzător, campioana Rusiei, Rostov Don, a jucat marți, 22 septembrie, la Stavropol. Viahireva și compania au câștigat cu 32-25. Miercuri, rușii au cerut amânarea meciului cu CSM București, care ar fi trebuit să se dispute în Sala Polivalentă, duminică!

Surprinzător, campioana Rusiei, Rostov Don, a jucat marți, 22 septembrie, la Stavropol. Viahireva și compania au câștigat cu 32-25. Miercuri, rușii au cerut amânarea meciului cu CSM București, care ar fi trebuit să se dispute în Sala Polivalentă, duminică!

"Este un moment nepotrivit, eram pe un trend foarte bun, aveam mare încredere în noi, așa că suntem triști că nu se va juca acest meci. Am muncit mult pentru cele două victorii obținute până acum în Ligă, mă bucur că am început să demonstrăm pe teren calitate și spirit de echipă. Echipa arată foarte bine și sunt mulțumit de asta", a declarat antrenorul CSM București, Adi Vasile.

În miezul problemei

Toate echipele care au jucat cu Rostov Don au acum probleme cu virusul SARS-CoV-2. În prima etapă, Rostov Don a învins la Budapesta pe Ferencvaros, 26-25. În etapa secundă, FTC nu a mai putut juca, apărând deja primele cazuri de COVID. Tot în etapa a doua, rusoaicele au jucat cu Krim, la slovene apărând virusul. Acum, meciul cu CSM București a fost amânat.

Vâlcea joacă la Moscova!

Lumea handbalului e intrigată de faptul că în Rusia nu sunt păstrate măsurile de distanțare socială. "Nimeni nu poartă mască, meciurile se dispută cu spectatori, dar aceștia nu poartă mască în tribună!", a declarat o jucătoare de la Krim Ljubljana. SCM Rm. Vâlcea va merge în etapa a treia să joace la Moscova, cu cealaltă echipă rusă din Liga Campionilor, ȚSKA. SCM Rm. Vâlcea are și ea trei cazuri de COVID-19 în lot, e vorba de jucătoarele Mireya Gonzalez și Kristina Liscevici, plus antrenorul secund Goran Kurtes.

Potaissa Turda, un egal istoric cu Fenix Toulouse

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
446194735563038
Cony Nick  •  24 Septembrie 2020, 17:47

Dedu nu mai este... Elisabeta Lipă (55 de ani), fosta mare canotoare a României, este noul vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează