HANDBAL  ·  CSM BUCUREȘTI

CSM București: schimbări politice la club! Conducerea vrea să „decapiteze” cele mai importante secții, inclusiv handbalul!

Gabi Szabo alături de Nicolae Luca (primul din dreapta), fostul antrenor al echipei de handbal, sârbul Dragan Djukici, și directorul general adjunct, Ionuț Aron, foto: Cristi Preda +2 FOTO
Gabi Szabo alături de Nicolae Luca (primul din dreapta), fostul antrenor al echipei de handbal, sârbul Dragan Djukici, și directorul general adjunct, Ionuț Aron, foto: Cristi Preda

Articol de — Miercuri, 12 Iunie

Managerii CSM București de la handbal, volei și rugby nu au semnat noile contracte. Conducerea clubului vrea să-i schimbe pe șefii celor mai importante secții.

CSM București a găsit, se pare, vinovații pentru rezultatele slabe obținute de echipele de handbal, volei și rugby în sezonul recent încheiat.

În Consiliul de Administrație al clubului s-a discutat despre fiecare secție în parte și s-a ajuns la concluzia ca managerilor de la handbal, volei și rugby să nu li se prelungească înțelegerile, cele care expiră la 30 iunie 2019.

Toți ceilalți 11 manageri de secții din cadrul CSM București au semnat noile contracte!

Trei, Doamne, și toți trei: Luca, Banciu și Lorin

Nicolae Luca este managerul secției de handbal, el fiind omul care a decis, în mare măsură, toate mișcările făcute atât la masculin, cât și la feminin.

CSM București a pierdut titlul la feminin și a ratat calificarea în Final 4, două obiective importante, dar a câștigat Cupa României. La masculin, echipa a terminat pe locul 4, dar a încheiat sezonul cu un trofeu european, Challenge Cup.

Luca e considerat vinovat pentru aceste rezultate, deși, se pare, nu el a fost cel care l-a adus la echipă pe antrenorul Dragan Djukici.

Sârbul îl schimbase pe tehnicianul pentru care Luca girase, suedezul Magnus Johansson. În plus, echipa feminină a fost lovită de o serie de ghinioane, fiind la un moment dat nevoită să joace fără Neagu, Kurtovic, Lekici, Manea, Mehmedovici, Cvijici.

La volei, managerul Eugen Banciu nu mai are nici el susținere, deși tot cu el la conducere, CSM București a câștigat, la feminin, Challenge Cup în 2016 și titlul național în 2018. În acest sezon, CSM a terminat doar pe locul 2 și a pierdut și Cupa României.

Secția de rugbyul a fost condusă de Lucian Lorin, fostul team-manager al echipei naționale. CSM București a ratat titlul național, deși a făcut cele mai multe transferuri, dar a câștigat Cupa României.

Oameni puși politic?

Conducerea CSM București vrea să numească, se pare, în locul celor trei manageri, persoane care nu sunt implicați neapărat în sport. Sunt oameni susținuți politic, așa cum se întâmplă acum cu conducerea clubului CSM.

Directorii adjuncți de la CSM București sunt oamenii partidelor de guvernământ: Alexandru Nedea, susținut de PSD, și Ionuț Marius Aron, susținut de ALDE. De altfel, Nedea și Aron au fost cei care s-au opus cu vehemență semnării contractelor de către foștii manageri, pe considerentul că "au salarii prea mari".

S-a vehiculat și despre schimbarea Gabrielei Szabo, directorul general al CSM București, dar fosta mare atletă va rămâne, se pare, deocamdată în funcție. 

Citește și:

 Se știu toate echipele calificate la Campionatul Mondial de handbal feminin » România va fi cap de serie la tragerea la sorțiDăncilă gafează din nou, la depunerea candidaturii pentru prezidenţiale

Libertatea

Comentarii (11)

rofed  •  12 Iunie 2019, 17:43

presa n-are nici-un punct de vedere pe acest subiect? este doar un simplu constatator, nu un formator competent de opinie?

Vasi Mar  •  12 Iunie 2019, 17:03
Postat de rocky2 pe 12 Iunie 2019, 15:32

Poate se vor mai opri din aruncatul banilor bucurestenilor pe fereastra! Dar nu prea cred!

tu sa taci *** psd!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2  •  12 Iunie 2019, 15:32

Poate se vor mai opri din aruncatul banilor bucurestenilor pe fereastra! Dar nu prea cred!

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1