SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 19-22. VIDEO Dans pe melodia „Jerusalema” pregătit de vâlcence pentru Cupa României

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 19-22. Vâlcencele au fost sigure de victorie? În ultima săptămână, pe lângă antrenamente, au pregătit și un dans pe melodia „Jerusalema”. Coregraful trupei, Kristina Liscevici.
CSM București - SCM Rm. Vâlcea 19-22. Vâlcencele au fost sigure de victorie? În ultima săptămână, pe lângă antrenamente, au pregătit și un dans pe melodia „Jerusalema”. Coregraful trupei, Kristina Liscevici.

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2020 14:26 / Actualizat luni, 07 septembrie 2020 15:56

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 19-22. Vâlcencele par că au fost sigure de victorie. În ultima săptămână, pe lângă antrenamente, au pregătit și un dans pe melodia „Jerusalema”. Coregraful trupei, Kristina Liscevici.

Dans pe melodia „Jerusalema” pregătit de SCM Rm. Vâlcea

SCM Rm. Vâlcea a învins CSM București în finala Cupei României, duminică seara, 22-19. La finalul partidei, așteptând parcă momentul, jucătoarele s-au așezat la mijlocul terenului pentru a sărbători triumful cu un moment artistic. 

„Coregraful" echipei este Kristina Liscevici, centrul naționalei Serbiei, care a dat tonul la dans. „Jerusalema", o melodie sud-africană a lui Master KG. „Am exersat mișcările, am vrut să venim cu ceva special!", a spus Kristina Liscevici, „capul răutăților" în vestiarul vâlcean.

„Le-am văzut toată săptămâna că ele pregătesc un dans, dar nu le-am băgat în seamă. Am aflat apoi că ele și în zilele libere se întâlneau să exerseze dansul. Pentru mine era important că atmosfera era una bună", a spus și antrenorul Florentin Pera.

Citește mai multe știri din handbal:

Cronica finalei Cupei României + gest special al fanilor pentru jucătoarele vâlcencelor

Marta Batinovici, „căpitanul” care a purtat Vâlcea spre trofeul Cupei României: „Am vrut să arătăm că am meritat locul 1 din sezonul trecut!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ios_ge
ios_ge  •  08 Septembrie 2020, 13:59

Frumos. Bravo !

shaun.evans
shaun.evans  •  08 Septembrie 2020, 12:07

Nazdravana mai e Kristina! Dar și foarte buna jucatoare....

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Septembrie 2020, 19:16

Slab CSM, bravo Rm Valcea dar slab articol...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează