SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPELE EUROPENE

CSM Bucureşti şi HC Zalău, adversare în optimile Cupei EHF. Jolidon joacă cu Dinamo Volgograd

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2011 11:36

”U” Jolidon Cluj (Cupa Cupelor), CSM Bucureşti şi HC Zalău (Cupa EHF) şi-au aflat adversarele din optimile cupelor europene.

CUPA CUPELOR/ U Jolidon Cluj-Dinamo Volgograd

În Cupa Cupelor, vicecampioana României care a făcut parte din urna outsiderelor, va juca pentru un loc în sferturile de finală cu Dinamo Volgograd, adversara Oltchimului din Liga Campionilor şi campioană a Rusiei în ultimele trei sezoane. Meciul tur va avea loc pe 4-5 februarie 2012, în timp ce returul se va disputa pe 11-12 februarie.

"E campioana Rusiei, spune totul. Au bătut Oltchim, ce să mai zicem? Ne gîndim chiar să le propunem să jucăm ambele meciuri la Cluj, cum am făcut cu Levanger. Despre şanse la calificare, putem spune că rusoaicele au prima şansă", a declarat directorul sportiv Cosmin Sălăjan, potrivit mediafax.

CUPA EHF/ CSM Bucureşti- HC Zalău

În optimile de finală ale Cupei EHF, CSM Bucureşti şi HC Zalău se vor lupta pentru a obţine calificarea în următoarea fază a competiţiei. Duelul românesc din optimi se alătură altor două confruntări în care se întîlnesc echipe din aceeaşi ţară.  Esbjerg şi Tvis Holstebro, din Danemarca şi Mios Biganos Bassin d'Arcachon şi HBC Nimes completează tabelul celor trei meciuri care aduc faţă în faţă formaţii din aceeaşi ţară. Primul meci este programat în capitală, pe 4-5 februarie 2012, iar returul, la Zalău, la o săptămîna distanţă.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
vera_rapid
vera_rapid  •  15 Noiembrie 2011, 17:48

clujul are o echipa frumoasa, dar ma tem ca in fata rusoaicelor, sansele sunt slabe. Poate daca ar veni Geiger, cum tot se stipuleaza prin presa, ar fi o sansa. multa bafta oricum! handbalul feminin reprezinta Romania cu onoare:)

dilibau
dilibau  •  15 Noiembrie 2011, 12:34

Krim, Metz, Buducnost...asta e grupa Oltchimului

dilibau
dilibau  •  15 Noiembrie 2011, 12:28

Larvik si Gyor in aceeasi grupa...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează