SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPE EUROPENE

CSM București și Minaur Baia Mare, victorii în deplasare în Challenge Cup

Nantes Campos, golgeterul lui CSM București FOTO CSM București
Nantes Campos, golgeterul lui CSM București FOTO CSM București

Articol de - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 19:25 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 19:45

Cele două echipe românești, CSM București și Minaur Baia Mare, se pot deja pregăti pentru ”optimi”. Baia Mare va juca duminică, și meciul retur, tot în deplasare

Spor Toto SC-CSM București 27-33

CSM București a obținut o victorie categorică sâmbătă după-amiază în prima manșă din turul 3 al EHF European Cup. La Ankara, echipa Primăriei Capitalei a câștigat în fața celor de la Spor Toto SC, formația sponsorizată loteria din Turcia. Nu au fost probleme pentru băieții lui Eliodor Voica. CSM a condus de la un capăt la altul, iar returul de la București, din 20 decembrie, se anunță a fi o formalitate. Nantes Campos cu 9 goluri, Chike Onyejekwe 7, Nicolae Ungureanu 5, Selicani Teixeira 5, Vlad Rotaru 3, Srdjan Predragovici 2 și Viorel Fotache au marcat pentru echipa bucureșteană în deplasarea din Turcia.

CSM București a câștigat ultima ediție a competiției, cea din 2019, după ce în sezonul trecut pandemia de coronavirus a oprit întrecerea în semifinale. CSM București era, de asemenea, calificată.

Parnassos Stovrolou-Minaur Baia Mare 25-28

Minaur Baia Mare a revenit în cupele europene după o pauză de patru ani. În 2016, maramureșenii jucau ultima dată în cupele europene în grupele Ligii Campionilor. Echipa pregătită de Adrian Petrea a câștigat disputa de la Nicosia, contra ciprioților de la Parnassos Stovrolou. Băimărenii au condus în permanență, au avut și 5 goluri avantaj, dar pe final spiritele s-au încins. Doi jucători ai echipei gazdă au văzut cartonașul roșu.

Călin Căbuț 6 goluri, Tomas Cip 5, Andrei Buzle 4, Georgel Haiduc 4, Milan Kotrc 3, Edmilson Araujo 2, Jose de Toledo 2, Alexandru Csepreghi 1, Albert Cristescu 1 au fost marcatorii partidei pentru Minaur. Meciul retur se joacă duminică, de la ora 17:00, tot la Nicosia, băimărenii acceptând să joace ambele manșe în deplasare, considerând că nu vor fi probleme în privința calificării.

Cristina Neagu, explicații pentru rezultatul slab de la European: „Este inacceptabil! EHF nu ne ia în serios”

Selecționerul Bogdan Burcea a identificat problema echipei naționale a României: „Asta ne-a lipsit ieri. Am clacat”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează