SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

OFICIAL CSM București a anunțat un super-transfer » Căpitanul Germaniei a semnat

Alina Grijseels/ FOTO Imago Images
Alina Grijseels/ FOTO Imago Images

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 13:30 / Actualizat luni, 25 martie 2024 14:04

CSM București a anunțat transferul jucătoarei Alina Grijseels (27 de ani), de la Metz.

Ea se va alătura lotului celor de la CSM București la vară, la finalul sezonului în curs. Alina are un CV impresionant, e căpitanul Germaniei și câștigătoare a Bundesligii, cu Borussia Dortmund, în 2021. E la Metz din vara lui 2023.

Handbalistul legendar al României divorțează, după 53 de ani » Daune uriașe cerute de soție
DIVORȚ
Handbalistul legendar al României divorțează, după 53 de ani » Daune uriașe cerute de soție

CSM București a anunțat transferul jucătoarei Alina Grijseels

„Clubul Sportiv Municipal București o va avea din vară în lot pe Alina Grijseels, de la Metz, căpitanul și unul dintre golgheterii Germaniei la Campionatul Mondial de la finalul anului trecut.

Alina Grijseels, jucătoarea de 27 de ani care din vară va face parte din lotul CSM București, evoluează la Metz pe postul de centru, dar poate prelua și rolul de inter dreapta. În sezonul 2021-2022 al EHF Champions League a avut o evoluție foarte bună în tricoul lui Borussia Dortmund, cu un total de 84 de goluri înscrise, deși echipa sa a fost oprită în play-off-ul pentru «sferturi» de Metz.

Un sezon mai târziu, Dortmund nu a mai evoluat în Liga Campionilor, dar Grijseels a fost unul dintre motoarele echipei până în Final 4-ul EHF European League. Cei de la Metz nu au uitat jocul Alinei din dubla anului precedent, mai ales pe teren propriu, când a înscris 9 goluri, și au obținut semnătura centrului german din vara anului 2023.

Căpitan al naționalei țării sale, Grijseels a fost una dintre jucătoarele de bază ale Germaniei la Mondialul de la finalul anului trecut, cu care a terminat pe locul 6, marcând de 3 ori și în poarta României. La Metz a avut un plus pe finalul sezonului regulat al EHF Champions League.

A fost una dintre cele mai bune jucătoare ale echipei sale și a înscris goluri importante în ultimele trei etape în porțile echipelor puternice din grupă: 5 cu Esbjerg, 4 cu Ikast, 4 cu FTC. A avut astfel o contribuție majoră la turul de forță care i-a asigurat lui Metz locul întâi în grupă în sezonul regulat al Ligii Campionilor”, a transmis CSM București pe site-ul oficial.

VIDEO. CSM București - Krim 30-24 » Adi Vasile: „Abia acum putem vorbi de Final Four. Metz este o echipă puternică”

Citește și:

Calificare istorică! Brăila a sfidat toate calculele și s-a calificat în Final Four-ul European League la handbal feminin
EHF EUROPEAN LEAGUE
Calificare istorică! Brăila a sfidat toate calculele și s-a calificat în Final Four-ul European League la handbal feminin
Totul despre adversara lui CSM București din „sferturile” Ligii Campionilor » Geniu pe bancă și lot plin de campioane mondiale
Liga Campionilor
Totul despre adversara lui CSM București din „sferturile” Ligii Campionilor » Geniu pe bancă și lot plin de campioane mondiale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
SuporterOr
SuporterOr  •  29 Martie 2024, 01:17

Martin Ambros

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  27 Martie 2024, 22:14
Postat de SuporterOr pe 25 Martie 2024, 16:48

Mintea mea in gândul ei zice: daca Metz ne capsează iar, rămâne Vasile? Era vorba că nu, din ce îmi aduc aminte. Daca vine un alt antrenor oare nu el ar trebui să își facă echipa, deci transferurile, după viziunea și planul lui tactic?? Sau deja o face?! Până aici mie mi se pare subțire planul de transferuri pentru sezonul viitor. Să vedem ce urmează. Rapid mi se pare mai orientata. Sau Vasilescu mai exact. Daca vine Martin Ambros la Rapid mă transfer și eu...Când Guardiola a venit la City și-a cules personal perlele din care și-a făcut costum de gala. După chipul și asemănarea lui. Oare măreața viziune a CSM ului ce surprize ne rezerva??

Ce ti se pare mai orientat la rapid? :)))) Au facut doar transferuri slabe

1945sv0509
1945sv0509  •  25 Martie 2024, 21:31

Are balta peste si primaria Bucurestiului bani de aruncat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează