SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București își construiește noul dream-team » Al treilea transfer răsunător reușit de „tigroaice”

Evelina Eriksson, în poarta celor de la Vipers în Liga Campionilor // foto: Imago Images
Evelina Eriksson, în poarta celor de la Vipers în Liga Campionilor // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 01 martie 2022 11:51 / Actualizat marti, 01 martie 2022 12:23

CSM București a rezolvat transferul jucătoarei Evelina Eriksson, 25 de ani, care evoluează pe poziția de portar.

CSM București, locul 2 în Liga Florilor, își conturează o echipă redutabilă pentru sezonul următor. Ultimul transfer răsunător reușit de „tigroaice” este cel al portarului Evelina Eriksson. Suedeza în vârstă de 25 de ani, care măsoară 1.85 metri, vine de la Vipers Kristiansand, din Norvegia.

Shebib Mamdouh, pivotul de forță al lui Dinamo, se destăinuie Gazetei: „Ținta mea este să prind Final 4 în Champions League cu «dulăii»”
INTERVIU
Shebib Mamdouh, pivotul de forță al lui Dinamo, se destăinuie Gazetei: „Ținta mea este să prind Final 4 în Champions League cu «dulăii»”

CSM București a transferat-o pe Evelina Eriksson

CSM București a căutat să se întărească pe această poziție în condițiile în care viitorul olandezei Tess Wester este incert.

Wester nu s-a acomodat la București și ar putea pleca în vară, urmând să-și anunțe decizia în următoarea perioadă. Iar CSM va mai pierde un portar la finalul sezonului. Jelena Grubisic, ajunsă la 35 de ani, se va retrage.

Pentru a suplini pierderile, „tigroaicele” au adus-o pe Evelina Eriksson și mai discută cu daneza Rikke Poulsen, în vârstă de 35 de ani, de la Esbjerg.

CSM București își construiește o trupă de vis

Pe lângă jucătoarele menționate, CSM București le-a transferat deja pe Kalidiatou Niakate și Marina Sudakova.

Se așteaptă semnătura coordonatoarei de la Rapid și de la națională, Eliza Buceschi, și aducerea unui pivot și a unui inter dreapta.

Pentru postul de pivot, CSM este în discuții avansate pentru semnătura campioanei olimpice, mondiale și europene, franțuzoaica Beatrice Edwige, 33 de ani, care joacă în prezent la Rostov

Pentru cel de inter dreapta, Bucureștiul a încercat mai multe variante, dar până acum niciuna nu s-a concretizat.

În prezent, campioana României din sezonul trecut încearcă s-o aducă pe norvegianca Moa Hogdhal, 25 de ani, care joacă la Viborg, fosta adversară a echipei din Râmnicu Vâlcea.

Cum ar arăta lotul CSM București, dacă se vor concretiza toate transferurile:

  • Portar: Poulsen, Eriksson, Davidsen
  • Extremă dreapta: Dembele, Dindiligan, Smeets
  • Inter stânga: Neagu, Niakate, Arntzen
  • Coordonatori: Omoregie, Buceschi
  • Inter dreapta: Hoghdal, Lazovic, Klikovac
  • Extrema dreapta: Sudakoa, Aune
  • Pivot: Edwige, Broch, Ramusovic

Mai multe știri din handbal: 

CSM București - CSKA Moscova, ANULAT! Ce se întâmplă în Liga Campionilor la handbal feminin

Naționala feminină are meci tare cu Danemarca pentru calificarea la Campionatele Europene din acest an » Cristina Neagu revine în echipă

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
laurentiub01
laurentiub01  •  01 Martie 2022, 16:32
Postat de maxp pe 01 Martie 2022, 15:44

Pai ce vina are Neagu ca nu aduc ei ce trebuie?! Acum pe bune, Neagu e problema? Da, perfect adevărat, le lipsește coordonatorul și interul drept, dar nu are de-a face cu Neagu. Sigur, mai bine fără Neagu și cu o echipa solida, decat Neagu și lacune în primul 7,dar nu vad de ce nu ar rămâne toate variantele.

Jocul urat , lent , lălăit și lipsit de speranțe coincide clar conf statisticilor cu venirea lui Neagu . Ea e conducătorul , Interul stâng , cea care angajează pivotul și extrema . Ea bate 7 m . Echipa asta este o anexa a lui Neagu . Ce ma interesează pe mine cât înscrie și cât ratează neagu atata vreme cât csm ul pierde sau nu e in stare sa câștige cu echipe cu buget mai mic . Vasile e o gluma de antrenor principal . El e preparator fizic . Punct . Cum sa îl compari cu Mayonnade , Gjekstad,Jensen sau Ambros . Chiar și Pera e net superior . Aici trebuie un antrenor deștept si cu sânge in instalație care sa se impună . Trebuie sa o facă pe Neagu sa înțeleagă ca șefa din teren este conducătorul de joc ( ăla de valoare nu Omoregie sau Buceschi ) și ea trebuie sa presteze ce spune aceea , care o fi ea . Același lucru se intampla și la naționala . Personal aștept cu interes momentul in care neagu se va retrage atât de la csm cât și de la naționala . Va fi un moment zero in care o jucătoare de excepție nu va mai eclipsa și subordona o echipa . Nimeni nu e de neînlocuit si cu siguranța vom avea handbal si după Neagu .

maxp
maxp  •  01 Martie 2022, 15:44
Postat de laurentiub01 pe 01 Martie 2022, 14:58

Echipa asta nu va câștiga nimic atata vreme cât fi condusă de Szabo , Vasile și va juca cu primadona Neagu . De când a sosit neagu la echipa și de când antrenează Vasile e praf și pulbere . Neagu e ca nucul . La umbra ei nu creștere nimic . Urmărește cineva statisticile ? Conducator de joc adevărat : Omoregie ? Buceschi ? Hai pe bune ? Banuiesc ca ele nu o deranjează pe Neagu , de asta au fost acceptate .Inter dreapta de valoare ???? Slovenia / Romania .Pe ce locuri se afla aceste naționale . De acolo aducem crema ? Jucătoare rezerve pe la Naționalele lor , foste , foste , foste . De ce sa ne mai mire ca csm a ajuns pe locul 5 intr-o grupa de 8 ? Decăderea e evidentă . Acum 5 ani F4 nu era o pb . Acum e un vis . Noroc cu situația actuala ca au descalificat pe tska .

Pai ce vina are Neagu ca nu aduc ei ce trebuie?! Acum pe bune, Neagu e problema? Da, perfect adevărat, le lipsește coordonatorul și interul drept, dar nu are de-a face cu Neagu. Sigur, mai bine fără Neagu și cu o echipa solida, decat Neagu și lacune în primul 7,dar nu vad de ce nu ar rămâne toate variantele.

maxp
maxp  •  01 Martie 2022, 15:42

Întăresc în continuare posturile pe care sunt acoperite?! Cu Buceschi vor sa câștige Liga Campionilor?! Nu au coordonator și inter drept de top, pot avea super jucătoare pe lângă, ca sunt posturi elementare. S-au obținut rezultate cu Gullden și Lekic, cu Omoregie, jucătoare bună de altfel dar departe de ce erau cele 2, nu te poți bate asa sus. Și ei schimba nucleul anual, nu ai cum asa. Și acum, vad jucătoare de 33-35 de ani. Ce vin probabil pt un an. Nu se face o construcție de perspectiva, în stilul asta CSM-ul nu va mai obține nici locul 2 în campionatul intern. Au nevoie de profesioniști în conducere, altfel vor cădea rău de tot.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează