Comentarii (5)
360050611181014
Vali Iliu  •  16 Martie 2020, 16:35

Per și Pera au ceva de împărțit. Per nu vede nici o problemă să antreneze, fie și din postura de secund, o echipă a cărei piese principale îi sunt deja adversare. Posibil ca în Suedia să existe o altă definiție a conflictului de interese. Pera nu vede nici o problemă să fie lipsit de control pe teren și de bun simț în afara lui. Cum altfel s-ar putea explica înjurăturile sale, surprinse pe video, la adresa unor doamne arbitru, cu ocazia unui alt meci. Cum altfel s-ar explica imaginata înălțime morală de la care îl numește pe adversarul său "străin", ca și când, străin fiind, pleci din start cu un set restrâns de drepturi. Cine are dreptate? Poate Adi Vasile, un băiat cu o conduită admirabilă pe teren, chiar și în momentele de tensiune. Haideți să ne concentrăm un pic pe cum înțelege Adi Vasile să se comporte și să vorbească și să vedem dacă putem face un pic mai des ca el.

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Martie 2020, 11:46

suedezul a invatat si limba(se pare ca intelege unele vorbe de ..duh)dar daca are dreptate(si nu cred)observatorul federal in raportul de dupa joc o sa mentioneze ce s-a intamplat daca nu..rusinica,suedezul minte ca..pinochio

raducallin
raducallin  •  16 Martie 2020, 11:24

Intrebare : de ce ar injura un antrenor arbitrii care au tras cu echipa lui tot meciul dupa cum spune suedezul ?Daca arbitrii tin cu tine si iti ajuta echipa tu ii injuri ?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Martie 2020, 10:55

Ce tupeu pe Papagalsson! Am ajuns ca orice terchea-berchea să ne jignească pe banii noștri! După ce-a scăpat de la chefăneală datorită femeilor din echipă, se dă viteaz în presa din emiratele lui suedeze! Ar trebui trimis la plimbare imediat!

moshu...48
moshu...48  •  16 Martie 2020, 10:47

Ce meleu de gagici ! Să te tot bagi la mijloc.

Comentează