SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

CSM București a încheiat sezonul neînvinsă: „Nu ne oprim aici”

FOTO: Facebook @CSMBOfficial
FOTO: Facebook @CSMBOfficial

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 21:39 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 21:39

CSM București s-a impus în deplasarea cu Gloria Buzău, scor 28-24, și a încheiat fără înfrângere sezonului 2022/2023 din „Liga Florilor”.

CSM București a ajuns la finalul unei sezon perfect pe plan intern. „Tigroaicele” au cucerit Cupa României, iar în campionat au avut un parcurs aproape perfect, 25 de victorii și o singură remiză.

Dimitrov, dedicație pentru Mădălina Ghenea » Ce a scris bulgarul pe cameră la turneul de la Geneva
ATP
Dimitrov, dedicație pentru Mădălina Ghenea » Ce a scris bulgarul pe cameră la turneul de la Geneva

În ultima partidă a stagiunii, „tigroaicele” s-au chinuit serios timp de 30 de minute, un avantaj de 12-10 la pauză. Gloria Buzău n-a mai ținut pasul, iar diferența a ajuns chiar și la 7 goluri. S-a încheiat 28-24, iar Neagu și compania au declanșat încă o horă a bucuriei. 

Invincibilele de la CSM București

Lăsăm în spate cele 25 de victorii din 26 de etape disputate în Liga Florilor MOL, care ne-au adus al șaselea titlu de campioană, o Supercupă și o Cupă a României, pe plan intern!

Am avut unul dintre cele mai bune sezoane și în EHF Champions League, chiar dacă nu am ajuns până la capăt, așa cum ne-am dorit cu toți! Dar am luptat meci de meci, repriză cu repriză și nu am cedat niciodată de bună voie!

Vă mulțumim tuturor celor care ați rămas alături de noi și celor care v-ați alăturat anul acesta! V-am simțit mereu, din tribună, din fața televizoarelor sau din străinătate! 

A fost încă un sezon memorabil, din care vom învăța și evolua pentru cel ce va veni! Nu ne oprim aici, vrem mai mult! Până data viitoare, nu uitați
- Mesajul postat de CSM București 

VIDEO. Cristina Neagu, declarații după titlul câștigat de CSM București: „Am fost foarte dezamăgite anul trecut, de asta este și bucuria mai mare acum”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Irina Begu, prima jucătoare din România care intră în concurs la Roland Garros

David Popovici a luat examenul de Bacalaureat » Ce urmează pentru dublul campion mondial și european: intră în bazin săptămâna viitoare

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  27 Mai 2023, 09:15

CSM trebuie să fie conștientă că la bugetul avut și din banii bucureștenilor rezultatele, mai ales în Europa sunt nesatisfăcătoare! Daca mesajul s-a vrut motivant, e ok, dar justificativ e incorect pentru că ascunde de fapt neatingerea obiectivelor europene. Bravo CSM, pentru lucrurile bune făcute, dar nu uita că ați rămas datori de ani buni celor ce va plătesc salariile consistente, cu participarea cat mai onorabilă in final four.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează