SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București are un nou șef al secției de handbal + Cristina Vărzaru va face parte din conducere

Vlad Enăchescu va fi noul șef al secției de handbal de la CSM București, iar Cristina Vărzaru va ocupa postul de team manager al echipei de fete
Vlad Enăchescu va fi noul șef al secției de handbal de la CSM București, iar Cristina Vărzaru va ocupa postul de team manager al echipei de fete

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iunie 2022 12:43 / Actualizat vineri, 24 iunie 2022 13:57

Vlad Enăchescu va fi noul șef al secției de handbal de la CSM București, iar Cristina Vărzaru va ocupa postul de team manager al echipei de fete.

Astfel, Enăchescu revine în funcția pe care a mai ocupat-o în perioada 2019-2020. Atunci, acesta a plecat la expirarea contractului cu CSM.

Halep - Muchova în turul 1 la Wimbledon » Cu cine joacă celelalte 6 românce
WIMBLEDON
Halep - Muchova în turul 1 la Wimbledon » Cu cine joacă celelalte 6 românce

Vlad Enăchescu și Cristina Vărzaru, în conducerea CSM București

Vlad Enăchescu, fost jurnalist, a fost prezentat în funcția de manager operațional al secției de handbal la CSM București, pe site-ul oficial. Acesta își va începe mandatul pe 1 iulie.

Cristina Vărzaru va ocupa funcția de team manager al echipei de handbal feminin. Fosta jucătoare revine astfel la CSM București, echipă alături de care a câștigat Liga Campionilor în 2016. 

Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM București și sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simțit excelent în teren și am energia și dorința de a performa cel puțin la fel de bine și din perspectiva noului rol, acela de team manager! 

Și când spun cel puțin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la București! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului și să pornim împreună la un nou drum frumos și încununat de reușite

- Cristina Vărzaru, Team Manager CSM București

Am fost mereu atras de provocări și acum am primit cu și mai mare bucurie propunerea venită din partea conducerii clubului! Pentru că de fapt este o revenire și sunt convins că putem relua totul fix de acolo unde am lăsat lucrurile! 

Consider esențială organizarea, profesionalizarea și eficientizarea sportului, absolut obligatorii în contextul european și în cel mondial. Sunt om de echipă și am convingerea că experiența Cristinei Vărzaru, coroborată cu planurile de acțiune foarte bine puse la punct vor aduce din nou bucurie și zâmbet pe chipurile suporterilor noștri! 

Avem ambiții mari și ne dorim cât mai multe performanțe de care bucureștenii să fie cu adevărat mândri! La CSM București nu există decât un singur obiectiv: VICTORIA! Campionat, Cupă, Final 4 de Liga Campionilor – acestea au fost, sunt și vor fi mereu obiectivele „tigroaicelor”! Hai CSM! 

- Vlad Enăchescu, Manager Operațional CSM București

Vărzaru a fost ultima dată secretar general al FRH, în mandatul lui Alexandru Dedu. Fosta jucătoare și-a pierdut funcția odată cu eșecul lui Dedu la alegeri.

Cele două mutări vin pe fondul sezonului modest al echipei de handbal feminin, care a pierdut titlul în fața Rapidului. Antrenorul Adi Vasile a rămas în funcție, acesta fiind adus la echipă chiar în primul mandat al lui Vlad Enăchescu. 

Citește și:

Latura neștiută a sportivului momentului: „Mi-a dat una dintre cele mai frumoase lecții de viață. David Popovici rămâne în primul rând OM”

UPDATE Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg, înaintea semifinalei cu Bianca Andreescu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  29 Iunie 2022, 15:23

s-au intalnit tusea si junghiul....rezultatul previzibil

fibra
fibra  •  27 Iunie 2022, 13:47

Nu pot decat sa-i urez succes lui Vlad!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează