SPORTURI  »  HANDBAL  »  GLORIA BUZĂU - CSM BUCUREȘTI 20-32

Cu dedicație pentru antrenor » Fetele de la CSM i-au făcut cadoul perfect lui Adi Vasile de ziua lui

Bianca Bazaliu și-a arătat din nou forța aruncărilor sale în meciul cu Buzăul FOTO Cristi Preda
Bianca Bazaliu și-a arătat din nou forța aruncărilor sale în meciul cu Buzăul FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 00:48 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 01:35

Succesul la scor în fața Buzăului, cel mai frumos cadou pentru Adi Vasile. A fost un meci copy-paste cu cel din Cupa României, când CSM s-a impus cu 30-16!

Acum două luni, în semifinalele Cupei României, CSM București a învins în Sala Polivalentă din Capitală pe Gloria Buzău cu 30-16, un meci în care elevele lui Ovidiu Mihăilă nu au contat aproape deloc. Cele două echipe s-au întâlnit aseară, la Ploiești, la startul în noul sezon al Ligii Naționale. Toată lumea aștepta să vadă acum o mică „revanșă” a buzoiencelor, o altă prestație și o opoziție cât mai riguroasă în fața bucureștencelor, mai ales că echipa lui Adrian Vasile nu se putea baza pe Cristina Neagu.

„Același film prost pentru noi!”

Partida a semănat însă izbitor cu cea de la București. Multe greșeli neforțate ale buzoiencelor și un joc de-a șoarecele cu pisica pe teren, cu „tigroaicele” profitând de fiecare inexactitate a adversarelor, cu goluri ușoare marcate pe contraatac. Apărarea CSM-ului a fost la înălțime, cuplul din centrul defensivei, Crina Pintea-Gabriela Perianu, fiind foarte greu de trecut. Și în poarta, croata Jelena Grubisici a stălucit, având 55 la sută procentaj la mingile apărate! Așa s-a ajuns la un incredibil 19-6 la pauză!

„Din păcate pentru noi, a fost același film prost ca acela de la Cupa României. Am încercat să trimit pe teren jucătoarele cu personalitate, să începem bine, dar când faci 16-17 greșeli tehnice și îi oferi mingea adversarului, e greu să joci handbal. Mai ales când ai în față pe CSM București", a declarat antrenorul Ovidiu Mihăilă.

Forța Biancăi Bazaliu

Profitând de scorul de pe tabelă și de situația din teren, Adi Vasile a trimis pe teren multe jucătoare care nu prea apucă să evolueze la meciurile importante. Bianca Bazaliu ne-a reamintit de forța aruncărilor sale de la 9 metri în fața unei apărări visătoare însă, în multe momente. Bianca vine după aproape un an de pauză, în care nu a pus mâna pe minge, și are nevoie de timp pentru a reveni. S-a terminat 32-20, un meci fără istoric, pe care CSM l-a terminat pe teren cu tinerele Jipa și Fânaru.

Cadoul așteptat de la fete

Fetele de la CSM București i-au dedicat victoria tehnicianului lor, care ieri și-a sărbătorit ziua de naștere. „Le mulțumesc pentru modul în care au jucat azi, a fost planul ideal într-un meci foarte bun făcut de noi. A fost copia la indigo a partidei din Cupa României. O să merg acum să le fac cinste fetelor, în autocar, în drumul spre casă", a declarat și antrenorul Adi Vasile. CSM nu are pauză, duminică urmând să joace partida din etapa a 5-a a Ligii Campionilor cu FTC Budapesta, la București.

Cu dedicație pentru antrenor » Fetele de la CSM i-au făcut cadoul perfect lui Adi Vasile de ziua lui
Adi Vasile a împlinit ieri 38 de ani cu o victorie la 12 goluri diferență FOTO Cristi Preda

„Îmi asum rezultatul!”

Ovidiu Mihăilă, antrenorul Gloriei Buzău, a spus după meci că-și asumă vina pentru înfrângerea la scor. „Nu am știut să le capacitez pentru un asemenea joc cu miză. Vom încerca însă să remediem greșelile făcute”. Tehnicianul de la Buzău a vorbit și despre situația actuală din handbalul românesc legată de cazurile numeroase de sportivi infectați. „Eu sunt adeptul rezultatelor decise pe teren, nu la «masa verde». Este o normalitate a vieții noastre cotidiene, dar cluburile cu multe astfel de cazuri ar trebui sprijinite. Pentru că în ritmul actual, când pierzi șase meciuri cu 10-0, autoritățile și sponsorii se pot retrage și pot dispărea ușor trei-patru echipe”, a adăugat Mihăilă.

Gloria Buzău-CSM București 20-32

Gloria Buzău
Iuganu 5, Livrinikj 4, Petruș 3, Subțirică 2, Șteriova 1, Stoleru 1, Ada Moldovan 1, Munteanu 1, Ujkici 1, Janusevici 1. Antrenor: Ovidiu Mihăilă 

CSM București
Dembele 6, Moisă 6, Bazaliu 5, Pintea 4, Omoregie 2, C. Martin 2, Perianu 2, Klikovac 2, Smeets 1, Fînaru 1, Lazovici 1. Antrenor: Adrian Vasile

Noul sezon din Liga Florilor a debutat cu Rapid - CSM Slatina. Oltencele au produs surpriza!

Sold out istoric: suporterii lui Dinamo au cumpărat toate biletele virtuale cu Sporting!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează