SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / STEAUA-WISLA PLOCK 31-27 (IN TUR: 28-29)

Cu emotii

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Steaua s-a calificat in turul trei, dar a tremurat pe final, polonezii revenind incredibil. Acum o saptamina, in Polonia, Steaua a pierdut la limita, 28-29. Calificarea le era la indemina bucurestenilor, mai ales ca elevii lui Radu Voina si Nicolae Munteanu au inceput partida in stil de mare echipa. sania, Rudici, Ionut Georgescu si ceilalti i-au luat tare pe lesi, distantindu-se repede la 5-1 (minutul 8). Wisla a incercat degeaba o revenire in joc. Tot Steaua a pus mai multe goluri pe tabela, risipind emotiile suporterilor la 18-10 (minutul 30). Pina la urma a fost 18-12 la pauza, dar si asa "militarii" nu se gindeau la un cataclism in partea a doua.

Polonezii si-au jucat insa sansa pina la capat. Au dat primele semne de revenire in debutul reprizei, 20-16 (minutul 37), si au incercat imposibilul. In ultimele zece minute ros-albastrii s-au distantat iar pe tabela, la 27-19, dar s-au crezut prea repede calificati. Au tremurat serios in momentul in care Wisla Plock, echipa care era familiarizata cu meciurile tari din Liga Campionilor, a profitat de ratarile exasperante ale romanilor, dar si de interventiile spectaculoase ale portarului Marszalek. La 29-26, cu doar doua minute inainte de final, Steaua a inscris de la 7 metri prin eroul sau, Ionut Georgescu, si emotiile au disparut. "A fost un meci reusit. Ma bucur ca si eu am avut o evolutie buna si asteptam acum adversarul din turul urmator. Vrem sa mergem cit mai departe in Europa", a declarat Ionut Georgescu, extrema venita de la Bidasoa Irun, din Spania.


La un pas de cearta

Pe final, portarul stefan Lauceag si interul dreapta Bozo Rudici au fost la un pas sa se incaiere pe teren, veteranul Stelei reprosindu-i sirbului ca nu se apara asa cum trebuie. Rudici a reactionat, i-a raspuns, dar cei doi au fost calmati imediat de antrenorul Radu Voina si de coechipieri. "Nu aveti de ce sa va certati. Hai sa ne bucuram, ca ne-am calificat", le-a spus dupa meci Alin sania.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează