SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR # NYKOBING-CSM BUCUREȘTI (ORA 17:50, DIGI2, TELEKOM)

Cu temele făcute » Campioana României vizează a treia victorie în fața unei echipe pe care antrenoarea daneză de la CSM București o cunoaște foarte bine

Nathalie Hagman se întoarce în sala în care a evoluat sezonul trecut FOTO Raed Krishan
Nathalie Hagman se întoarce în sala în care a evoluat sezonul trecut FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 13:31

CSM București nu ar trebui să aibă emoții nici în al treilea meci din grupa A a Ligii Campionilor, chiar dacă adversară îi va fi campioana Danemarcei, NHF Nykobing.

Echipa daneză, care a câștigat sezonul trecut, în premieră, titlul în Danemarca, furnizând o mare surpriză, e aproape complet schimbată. Nouă jucătoare au plecat de la Nykobing, iar pe banca tehnică stă acum Jakob Larsen, cel care i-a luat locul lui Niels Agesen.

Venită exact de la Nykobing, extrema suedeză Nathalie Hagman și-a avertizat colegele. "Nu avem un meci ușor în Danemarca. E o echipă extrem de imprevizibilă!".

Nathalie a fost golgeterul formației sezonul trecut, atât în campionat, cât și în Cupa EHF, acolo unde danezele au ajuns până în semifinale.

Și antrenoarea Helle Thomsen cunoaște foarte bine campioana țării sale. Nu poate fi surprinsă, dar știe că jocul trebuie tratat serios. "Când joci în Danemarca, nu poți să te aștepți la un meci facil. Sigur că vizăm victoria, ne dorim să plecăm cu punctaj maxim în grupa principală. Și anii anteriori, cu Mydtjylland, am avut emoții", a declarat și Iulia Curea.

Nykobing nu are deloc un început de sezon prea bun în Liga daneză. În primele 7 etape a suferit deja 3 înfrângeri și a încheiat un meci la egalitate, fiind abia pe locul 7.

Cea mai tatuată jucătoare!

Cea mai cunoscută handbalistă de la Nykobing este centrul Kristina Kristiansen. Pentru jocul ei, fiind jucătoare de bază în "națională", dar și pentru că și-a dezvăluit orientarea sexuală, având mai multe colege drept prietene. "Mulle", cum este ea alintată de danezi, e o handbalistă extrovertită, care a cheltuit peste 10.000 de euro pe tatuajele de pe corp.

"Am tatuate iniţialele părinţilor mei, cuvântul "iubire" (LOVE) în engleză, făcut pentru o persoană dragă mie", a declarat ea. Craniul de pe coapsă, primul tatuaj apărut pe corpul handbalistei, nu e singurul de acest gen. "Mai am unul, mai mic, pe tendonul lui Ahile. A fost dureros, dar am rezistat!", explică daneza. Pe antebraţul stâng se vede în centru o bufniţă, dar şi două fetiţe care se ţin de mână. 

CLASAMENT
1. CSM București 2 2 0 0 64-41 4
2. NHF Nykobing 2 1 0 1 53-48 2
3. Krim Ljubljana 2 1 0 1 45-56 2
4. Vistal Gdynia 2 0 0 2 44-61 0
Meciul Vistal Gdynia-Krim Ljubljana se joacă pe 25 octombrie, ora 19:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
crimson.veritas
crimson.veritas  •  22 Octombrie 2017, 16:08

Nici vorba sa fie aceeasi situatie ca in cazul CSM ... un Zero Barat, cu Zero Fandom care nu produce nici nici un venit ... in afara de subvenctia primariei! ... In afara de admninistratia basista ... Oltchimul a fost sponsorizat din profitul si munca oamenilor respectivi, deci practic de munca comunitatii ... CSM vine aici si ia banii din impozitele si taxele care le platesc EU in Bucuresti ... si subenctioneaza aceasta echipa fara nici un fel de istorie, traditie, fani ... iar proiectele la care ar trebui sa folosesca impozitele si taxele locale pe care le platesc ... le fac din Bugetul Public Central ... adica si banii valcenilor ... este ridicol! Una este sa ai un enterprising profitabil ... si o parte infima din profitul respectiv sa-l investesti intr-o echipa ... in loc sa platesti actipilduri lipite pe metrouri si blocuri (este chiar de preferat) ... si alta inseamna sa folosesti banii de impozite si taxe ale oamenilor ... pentru a inventa peste noapte echipe ... din ratiuni pur electorale (dau si cazurile CSU, CSA, etc... ca sa nu ramanem doar la CSM) ... vorbim doar de niste vehicule electorale care au un singur scop ... transportul unor politicieni din punctul A in punctul B ... ceea ce a facut si Basescu inventand echipa de handbal la Rapid ... care l-a dus de la Ministrerul transporturilor pana la Primaria Capitalei ... acest creatii ... nu au istorie, nu au identitate ... sunt niste zombie ... singiurii fani sunt familile jucatoarelor si 1-2 bezemetici ca tine!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  22 Octombrie 2017, 15:59

In ce priveste ... handbalul valcean ... o investitie substantiala la echipa de handbal Oltchim ... 1 milion de euro pe sezon (dintr-un buget total de 3 milioane pe sezon ... 2 milioane de euro ... Oltchim le atragea din sectorul privat ... alti sponsori, bilete, abonamente si drepturi TV) ... a inceput abia in anul 2006, pana in 2012 ... o data cu declararea insolventei ... vorbim de 6 milioane de euro in 6 ani de zile (in conditile in care noi ne bateam cu echipe c Gyor .. .care aveau 5 milioane de euro buget pe sezon oferit de Audi ... si cerut de statul maghiar) ... Vorbim de o suma mica ... si care se intorcea la Stat, in forma de impozite pe salarii, la finalul anului contabil. Desigur ... basistii au folosit aceasta tactica ... cu scop electoral ... reusind sa convertesca Valcea in portocaliu ... si sa-si creeze un beachead in Oltenia ... datorita aceseti legendare echipe de handbal. Insa intr-o istorie de 3 decenii si jumatate ... exeptand ultimm 6 ani ... echipa de hanbal a beneficiat de o sponsorizare modica ... din partea Oltchim ... vorbim de 2-300.000 de euro pe ani ... in conditile in care echipa a facut reclama combinatului, comunitatii, si Romaniei de zeci de milioane de euro ...:))

crimson.veritas
crimson.veritas  •  22 Octombrie 2017, 15:46

Problema Oltchim este putin mai complicata ... Oltchimul a fost foarte mult timp unul din varfurile de lance ale industriei Romanesti ... liderul industriei chimice pe timpul lui ceausescu, si una din primele 3 SA-uri citatae la bursa in anii 90 ... practic a fost pe locul 2 dupa Petrom ... Oltchimul incepe sa inregistreze pierderi ... doar in timpul regimului Basescu ... datorita catorva factori ... 1. capusare ... numeroase firme conduse de apropiati ai mafiei pdl-ista ... realizeaza o serie de contracte (inclusiv de lobby) in detrimentul Oltchim si a Ministerului Economiei (act. maj) ... 2. Oltchim nu se mai poate baza pe materia prima de la Arpechim ... pe care Statul Roman (Nastase de data asta) ... a data la pachet austriecilor de la OMV ... impreuna cu Petrom ... 3. Oltchimul cumpara energie de la Hidroelectrica mult peste pretul pietei (Mafia baietilor destepti din energie ... condusa de Videanu) ... Acestea sunt 3 elemente care au stat la baza distrugetii Oltchim ... Nastase a inceput 'treaba' ... basistii au continuat-o si finalizat-o. Insa dpdv statistic .... Oltchim este infiintata in 1966 ... vorbim de 46 de ani in care Oltchim a generat venituri substantiale la bugetul de stat (1966-2002) ... si doar cca 10 ani in care a realiat pierderi ... iesenii, timisorenii, buciurestenii s.am.d. ... au banii de dat inapoi ... dupa un calcul simplul ... profitul realizat de Oltchim nu s-a dus la comunitatea locala ... ci la stat roman, si la *** mentionate de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează