SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 34-21

Cum a schimbat Per Johansson fața CSM-ului » Oana Manea spune tot: "A venit direct cu planuri pregătite"

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 14:30

CSM București a învins-o categoric pe Metz, 34-21, în turul sferturilor Ligii Campionilor și este la un pas de calificarea în Final Four.

Oana Manea spune că Per Johansson a schimbat totul la echipă, a venit cu o atitudine pozitivă și a știut să le facă să se simtă importante

Căpitanul CSM-ului, Oana Manea e mândră de colegele ei. Ea spune întotdeauna că nu-i e frică de adversar, ci doar de jocul formației la care evoluează. Vineri seara, CSM a evoluat într-adevăr, ca o mare echipă, ca o campioană în victoria cu Metz, 34-21.

"Nimeni nu se aștepta la o asemenea diferență. Noi vorbeam că dacă o să se termine la 5-6 goluri diferență, o să fim foarte mulțumite! Ce am făcut cu Metz se datorează atitudinii, energiei și motivației de care am dat dovadă pe parcursul jocului". Oana crede că un mare merit îl are antrenorul. "Mereu ne spune că trebuie să jucăm împreună, să jucăm ca o echipă. A venit direct cu planuri pregătite, ne cunoaște foarte bine, știe fiecare ce are de făcut la echipă!".

Oana speră ca de acum încolo echipa să urce și să continue evoluțiile ascendente. "Am avut fluctuații mari în acest sezon, sunt normale pe undeva, dar cred că în momentele cheie, meciurile importante, am știut să ne motivăm și să ne arătăm valoarea", spune Oana.

La scorul de 11-10, Per Johansson a cerut time-out și de acolo tot jocul parcă s-a schimbat. Oana a povestit ce le-a transmis nordicul. "Nu s-a schimbat nimic. Ne-a spus că apărarea să fie mai agresivă, să ne repliem mai rapid, să fim mai atente la interi, care aruncau din central. Asta am făcut și diferența a început să crească în favoarea noastră", a menționat Manea.

A trăit și ea în carieră meciuri groaznice, în care nu vrei decât să se termine totul mai repede. "Sincer, îmi pare rău de ele! În momente ca astea, nu vrei decât să se termine mai repede meciul pentru că echipa adversă îți dă pur și simplu cu terenul în cap. Asta s-a întâmplat că noi am jucat bine, am avut o sete de handbal". crede Oana.

Nu prea merge la biserică, dar crede în Dumnezeu. Și spune că toate se întâmplă cu un scop în viață. "Am câștigat în Săptămâna Mare, în Vinerea Mare, cred că Dumnezeu ne-a ajutat. Asta înseamnă că nu suntem foarte păcătoase", a încheiat pivotul CSM-ului.

Citește și: EXCLUSIV Vrea să plece de la CSM din postura de câștigătoare a Ligii Campionilor: "Nu voi uita niciodată meciul cu Metz"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  11 Aprilie 2018, 12:05

omul stie ce vrea..si ce isi doreste sa joace echipa..simplu,le-a cerut o aparare mai avansata si rezultatele sau vazut pe tabela....nu stiu cum de tot vb oana(mi s-a parut cea mai slaba pe teren...la o pasa a lui gulden a sarit mingea din ea ca din..masa)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează