SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 34-21

EXCLUSIV Vrea să plece de la CSM din postura de câștigătoare a Ligii Campionilor: "Nu voi uita niciodată meciul cu Metz"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:18

CSM București a învins-o categoric pe Metz, 34-21, în turul sferturilor Ligii Campionilor și este la un pas de calificarea în Final Four.

Stâlpul apărării CSM-ului, Camille Ayglon va părăsi în vară CSM și va juca în Franța, la Nantes. Vrea să o facă din postura de câștigătoare a Ligii Campionilor. Imediat după meci, în euforia victoriei categorice cu Metz, 34-21, Camille merge undeva în primul rând al Sălii Polivalente și-și ia în brațe băiețelul său de 7 ani. Îl sărută lung, apoi face același lucru cu soțul său, Guillaume Saurina, și el fost jucător la CSM București, dar în echipa băieților. Vorbește apoi de meci, de atmosferă, despre trăirile sale.

- Camille, te așteptai la o asemenea diferență?
- Cu siguranță nu! Nu-mi vine să cred, trebuie să ne mai uităm din când ân când la tabelă ca să vedem scorul. Nu m-aș fi gândit niciodată la un asemenea rezultat, a fost o adevărată nebunie ceea ce s-a întâmplat. Dar nu cred că trebuie să ne considerăm deja calificate, mai avem un meci care nu va fi prea ușor. Trebuie să ne bucurăm de acest meci, iar de mâine trebuie să o luăm de la capăt pentru că mai avem de muncit.

- Ai vorbit cu jucătoarele de la Metz? Ai multe prietene acolo, ai câștigat cu multe dintre ele titlul mondial anul trecut.
- Mi-a părut rău pentru ele, știu ce înseamnă să pierzi cel mai important meci al sezonului. Nu prea am avut ce să le spun, voi vorbi mai mult săptămâna viitoare.

- Cum ar fi să pleci în Franța cu trofeul Ligii Campionilor?
- Mi-ar plăcea să plec cu trofeul. Sper că vom avea și de data asta un rezultat bun în Final 4. Dar mai avem până acolo, ți-am spus!

- Cum ai descrie meciul cu Metz?
- Totul a mers bine, am înscris multe goluri, scorul spune totul despre evoluția noastră. Portarii nostri au fost incredibili, apărarea foarte bună, o seară perfectă.

- Nu vei uita prea curând acest meci, nu?
- A fost ultimul meci meci în Sala Polivalentă și nu o să uit niciodată acest meci, în fața unor oameni extraordinari care tot timpul au fost alături de noi, indiferent dacă am câștigat sau am pierdut. Le mulțumesc enorm!

- Ce a schimbat Per Johansson de când a venit?
- A venit cu mai multă energie, ne-a impus niște reguli, toți, stafful echipa, avem acum o misiune și muncim să îndeplinăm misiunea. Pentru că nu am avute prea mult timp la dispoziție.

- Trebuie să continuați la fel, să nu mai aveți fluctuații!
- Am fost tigroaice și așa trebuie să fim dacă vrem să câștigăm Liga Campionilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
10202925648180625
Eugen Qy  •  09 Aprilie 2018, 14:08
Postat de balauru48 pe 07 Aprilie 2018, 14:40

investiti in sanatate, invatamant, infrastructura! nu platiti mercenari, ***

Ai sa razi, dar cu un Management adecvat, se pot obtine sume care nunumai sa aduca inapoi intreaga investitie dar si sa fei mult pe plus ! Bani cu care intr-adevar se pot renova si echipa Spitale, se poate imbunatati traficul bucurestean, se pot face multe !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Aprilie 2018, 17:35

Ai dreptate doar parţial. CSM aduce şi venituri, nu doar cheltuie : bilete, televizare etc. Suporterii străini aduc şi venituri colaterale : cazare, masă etc, care înseamnă şi impozite, pe lângă încasările româneşti şi salariile românilor angajaţi. În plus, dacă CSM nu-şi acoperă integral cheltuielile trebuie văzut ce procent din bugetul Capitalei reprezintă diferenţa neacoperită şi doar atunci putem judeca dacă se merită, cu acei bani se merită să avem o echipă care ne aduce satisfacţii morale şi arată că în România se fac şi lucruri bune - o schimbare de imagine în lume. În plus, jucătoarele străine şi suporterii străini ne pot schimba şi ei imaginea şi aduce turişti noi. Ai neglijat şi faptul că jucătoarele CSM se pot transfera pe sume care pot acoperi cheltuielile făcute cu ele.

bimbaq
bimbaq  •  07 Aprilie 2018, 15:43
Postat de balauru48 pe 07 Aprilie 2018, 14:40

investiti in sanatate, invatamant, infrastructura! nu platiti mercenari, ***

ce ne trebuie noua asa ceva, paine si circ! vajnicii urmasi ai tricoteuzelor de la apaca, "***!" tara e sub ocupatie, astia sifoneaza tot ce se mai poate, vand pe nimic ce a mai ramas si prolii se bucura de victoriile ecipelor "romanesti"... cat or mai tine si astea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează