SPORTURI  »  HANDBAL  »  TURNEU

"Cupa Corona" merge în Croaţia » Cine a fost MVP-ul turneului

foto: Corona Brașov
foto: Corona Brașov

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 11:49

Podravka Koprivnica a trecut de SCM Rm. Vâlcea şi Corona Braşov, cele două echipe jucând însă fără handbalistele prezente la Euro 2018

Podravka Koprivnica a câştigat " Cupa Corona 100 România", turneul organizat la Braşov de echipa locală. Campioana Croaţiei a învins cu 29-23 pe SCM Rm. Vâlcea şi cu 31-26 pe Corona, pierzând în schimb cu Gloria Buzău, 24-25. 

SCM Rm. Vâlcea a terminat pe locul 2, oltencele trecându-şi şi ele în cont două victorii: 31-23 cu Corona şi 28-20 cu Gloria Buzău. Gazdele au terminat pe ultimul loc, reuşind un singur rezultat de egalitate, 27-27 cu Buzău.

Sorina Târcă, fiica fostei mari internaţionale Mariana Târcă a fost declarată MVP-ul turneului, primind şi trofeul de golgeter. O altă tânără româncă, goal-keeperul Diana Ciucă de la SCM Rm. Vâlcea a primit titlul de cel mai bun portar. 

Vâlcea şi Braşovul au jucat însă, la acest turneu, fără componentele echipelor naţionale, care au participat la Euro 2018. La SCM nu au evoluat Iulia Dumanska, Cristina Florică, Raluca Băcăuanu şi Alicia Fraga Fernandez, iar la Corona au lipsit Eliza Buceschi, Laura Chiper şi Marina Dmitrovici. z

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  22 Decembrie 2018, 18:59

si la vegeta a lipsit o echipa

Vezi toate comentariile (1)
Comentează