SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

CUPA EHF // Constanța pierde calificarea în ultima secundă » Victorii pentru Cisnădie și Brașov

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2019 20:09

Dobrogea Sud Constanța a ratat calificarea în turul 3 al Cupei EHF, în timp ce Măgura Cisnădie și Corona Brașov au obținut victorii importante.

CUPA EHF / MASCULIN » Calificare pierdută dramatic 

Dobrogea Sud Constanța a ratat calificarea în turul 3 al Cupei EHF în ultima secundă!

Constănțenii au învins cu 21-19 în Ungaria, pe Csurgoi KK, dar mai departe merg maghiarii care câștigaseră în România cu 24-22. Calificarea vine în urma golurilor mai multe marcate în deplasare.

Finalul a fost dramatic. Irakli Cikovani a marcat golul de 21-18 când mai erau 15 secunde de joc. Gazdele au repus însă repede balonul și au înscris în ultima secundă prin Leimeter. 

Prestație senzațională pentru portarul Dobrogei, Ionuț Iancu, omul meciului în Ungaria. Iancu nu a putut însă să pareze și ultima aruncare. Golurile Constanței au fost marcate de Cikovani, Csog, Malinovici, câte 5, Nikolici 3, Simovici, Rotaru și Andrei câte 1. 

CUPA EHF / FEMININ » Victorii pentru Măgura și Corona

Măgura Cisnădie a învins cu 31-23 pe Galiceanka Lvov (Ucraina), în turul 2 al Cupei EHF, la feminin, prima manșă.

Sibiencele au luat astfel o opțiune serioasă la calificare, chiar dacă returul va avea loc în Ucraina, peste o săptămână. 

Ada Moldovan 8 goluri și Mihaela Ani Senocico 7 au fost principalele marcatoare, urmate de Adriana Crăciun Țăcălie cu 6. 

Tot în aceeași fază a competiției, Corona Brașov a dispus sub Tâmpa de Super Bera Bera San Sebastian (Spania) cu 35-30.

Misiune dificilă pentru ardelence în returul din Țara Bascilor. Portarul Viktoria Timoșenkova a fost cea mai bună jucătoare a Coronei, în timp ce golgeterul partidei a fost Sorina Tîrcă, 9 reușite.

VEZI ȘI:

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Cehovski Medvedi - Dinamo 20-30 // Cronică de Marian Ursescu » A fost ca la circ! „Urșii” au fost dresați de bucureșteni 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează