SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

CUPA EHF // Gloria Bistrița a suferit prima înfrângere din grupe, în deplasarea de la Odense

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 19:23

CS Gloria 2019 Bistriţa-Năsăud a pierdut duminică, în deplasare, în fața danezelor de la Odense, scor 19-25, în cadrul grupei C a Cupei EHF.

Echipa din România a suferit duminică prima înfrângere în Cupa EHF, Gloria pierzând cu 19-25 (9-9), după ce înregistrase două egaluri în grupa C. Formația antrenată de Horațiu Pașca a ținut aproape de cea a lui Karen Brodsgaard, dar a pierdut hățurile întâlnirii în ultimul sfert de oră, după ce condusese cu 13-11 și 14-12 în a doua repriză.  

Pentru Gloria, Laura Pristăviţa şi Natalia Vasilevskaia au marcat câte 6 goluri, Diana Şamanţ a înscris 2, iar Diana Ilina, Nicoleta Dincă, Magdalena Paraschiv, Mariana Costa şi Daniela Raţiu, câte un gol. 

În grupa C, sâmbătă ERD (Ungaria) a dispus de echipa poloneză MKS Lublin cu 29-24. Odense ocupă primul loc, cu 6 puncte, urmată de ERD, 3 puncte, Gloria Bistriţa, 2 puncte, MKS Lublin, 1 punct. Următoarea etapă are loc pe 26 ianuarie, când se dispută meciurile: Gloria Bistriţa -Odense şi MKS Lublin-ERD.

Vezi și:

Copenhaga Handball - Măgura Cisnădie 33-22 // Româncele au pierdut la scor în Danemarca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează