SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM CRAIOVA-NYKOBING 18-12

CUPA EHF // Oltencele sunt exuberante după debutul perfect: "Vrem să păstrăm trofeul la Craiova!"

FOTO: Bogdan Năescu
FOTO: Bogdan Năescu

Articol de - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 17:42

SCM Craiova a învins categoric echipa daneză Nykobing, scor 18-12, în primul meci din grupa D a Cupei EHF. Andreea Ianăşi crede că suporterii dau energie echipei în cupele europene. Aşa se explică evoluţiile mult mai bune din cupele europene ale oltencelor

Deţinătoarea trofeului a făcut o partidă senzaţională în faza defensivă, acolo unde a strălucit portarul Ekaterina Djukeva. "Ne-am pregătit pentru apărare. Ştiam că aşa le putem învinge. Am vrut să contracarăm jocul lor în viteză şi am reuşit. Cred că suporterii ne-au împins de la spate. Mereu o fac în cupele europene. Nu vreau să scuz evoluţiile mai slabe din campionat, dar în Europa e altceva. Ne mobilizăm şi ne dăruim total", a declarat Andrea Ianăşi.

În lipsa Anei Maria Ţicu, Andreea a jucat pe postul de centru şi a făcut-o foarte bine. "Sunt de opt ani la Craiova şi acum pot să spun că am jucat pe toate posturile din teren. Mă bucur că am suplinit-o cu bine pe Ana. Când vom fi în efectiv complet, când vor reveni şi jucătoarele accidentate, vom fi cu adevărat o forţă", crede Andreea.

Olteanca e încrezătoare că echipa va avea şi în acest sezon un parcurs lung în Europa. "Am plecat la drum cu gândul să ne păstrăm trofeul. Eu cred că e posibil, evoluţiile noastre sunt foarte bune, mai ales pe teren propriu. Am crescut mult, încrederea noastră e alta după ce am văzut anul trecut că se poate", a încheiat Ianăşi, autoare a 4 goluri în partida de sâmbătă.
SCM Craiova va juca în etapa a doua, în Spania, cu Amara Bera Bera, pe 12 ianuarie.

Vezi și: 

CUPA EHF // În genunchi » Măgura Cisnădie a pierdut la un scor NEVEROSIMIL în Danemarca

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  06 Ianuarie 2019, 18:32

Bravo fetelor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează