SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

CUPA EHF // Timișoara a învins-o pe Olympiakos Pireu în Cupa EHF + Dobrogea Sud Constanța, înfrângere contra maghiarilor de la Csurgoi

Articol de - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 21:35

Dobrogea Sud Constanța a pierdut, sâmbătă seara, cu 24-22 prima manșă din turul doi preliminar al Cupei EHF contra maghiarilor de la Csurgoi. 

Pe banca vicecampioanei României a debutat sârbul Djordje Cirkovici. Zoran Nikolici, 5 goluri, Dejan Malinovici și Irakli Cikovani, câte 4, au fost principalii marcatori ai constănțenilor. Partida retur se va disputa în Ungaria, pe 12 octombrie, dar calificarea pare compromisă. 

În schimb, câștigătoarea Cupei României, Poli Timișoara, a trecut, în aceeași fază a competiției, tot pe teren propriu, de Olympiakos Pireu cu 31-29.

Bănățenii au revenit fantastic pe final și speră acum că vor apăra această diferență fragilă în Grecia, săptămâna viitoare. Filip Marjanovici, cu 10 reușite, a fost eroul bănățenilor.

Vezi și: 

ESBJERG - CSM BUCUREȘTI 22-24 // VIDEO „Tigroaicele” infirmă calculele hârtiei și câștigă în deplasare la debutul în grupele Ligii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
offside
offside  •  07 Octombrie 2019, 06:21

Nu inteleg ce se intampla la Constanta. Inceput de sezon dezastruos, antrenor demis ...Desteptarea, acolo lumea asteapta performanta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează