SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2022

VIDEO De ce nu se mai uită Dan Petrescu la meciurile naționalei lui Neagu: „Îmi venea să sparg televizorul aseară!”

România a fost învinsă aseară de Țările de Jos, scor 28-29, în prima rundă a grupei C de la Campionatul European de handbal feminin. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, crede că le poartă ghinion „tricolorelor”
România a fost învinsă aseară de Țările de Jos, scor 28-29, în prima rundă a grupei C de la Campionatul European de handbal feminin. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, crede că le poartă ghinion „tricolorelor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 noiembrie 2022 18:45 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2022 21:23

România a fost învinsă aseară de Țările de Jos, scor 28-29, în prima rundă a grupei C de la Campionatul European de handbal feminin. Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, crede că le poartă ghinion „tricolorelor” și susține că nu se va mai uita la meciurile României.

  • Campionatul European de Handbal din 2022 se desfășoară între 4 și 20 noiembrie, în Slovenia, Muntenegru și Macedonia de Nord
  • „Tricolorele” fac parte din grupa C, alături de Franța, Țările de Jos și Macedonia de Nord. Primele 3 clasate avansează în faza grupelor principale
  • Următorul joc al „tricolorelor” are loc luni, de la ora 21:30, contra Franței. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima Sport și Digi Sport. 
Final în primul meci din grupa României de la Campionatul European! Desfășurare uluitoare: Franța n-a primit gol în primele 16 minute
Euro 2022
Final în primul meci din grupa României de la Campionatul European! Desfășurare uluitoare: Franța n-a primit gol în primele 16 minute

VIDEO. Dan Petrescu: „Nu mă mai uit la meciurile României! M-am enervat aseară”

„Nu mă mai uit! M-am enervat aseară. Când juca Oltchim, mă uitam, pierdea. Când juca CSM București, mă uitam, pierdea. Pe cuvântul meu! M-am uitat aseară și am zis că nu pierdem, dar iar am pierdut! Îmi venea să sparg televizorul! Cred că le port ghinion. 

Tot timpul pierdem când mă uit, chiar dacă aseară am făcut un meci excelent. Handbalul nu e de mine, eu la tenis port noroc”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Țările de Jos și România

Lotul României pentru Euro 2022:

  • Portari: Iulia Dumanska (Gloria Bistrița), Diana Ciucă (Rapid), Daciana Hosu (SCM Rm. Vâlcea)
  • Extreme stânga: Ana Maria Tănăsie (Minaur Baia Mare), Alexandra Dindiligan (CSM București), Corina Lupei (SCM Rm Vâlcea)
  • Extreme dreapta: Sonia Seraficeanu (Gloria Bistrița), Alexandra Badea (Rapid), Mihaela Mihai (CSM București)
  • Pivoți: Crina Pintea (CSM București), Lorena Ostase (Rapid), Andreea Țârle (Minaur Baia Mare)
  • Linia de 9 metri: Cristina Neagu (CSM București), Bianca Bazaliu (Gloria Bistrița), Eliza Buceschi (Rapid), Laura Pristăvița (Gloria Bistrița), Sorina Grozav (Rapid), Diana Lixăndroiu (CSM Slatina)

Programul meciurilor din Grupa C la EURO 2022

5 noiembrie

7 noiembrie

  • Ora 19:00: Macedonia de Nord – Țările de Jos
  • Ora 21:30: România – Franța

9 noiembrie

  • Ora 19:00: Macedonia de Nord – România
  • Ora 21:30: Franța – Țările de Jos

Citește și alte știri din handbal: 

Cine transmite Campionatul European de handbal feminin la TV » Când și unde se văd meciurile României

VIDEO Primul meci, prima mare surpriză la Campionatul European de handbal » Debut cu înfrângere pentru ocupanta locului 3 de la Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Lagosa123
Lagosa123  •  06 Noiembrie 2022, 22:33

Bun antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează