SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Dat afară de Ungaria după scandalul cu România la Mondiale, Kim Rasmussen și-a găsit echipă

Kim Rasmussen, antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016, va antrena campioana Poloniei, MKS Perla Lublin
Kim Rasmussen, antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016, va antrena campioana Poloniei, MKS Perla Lublin

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 14:51

Kim Rasmussen, 47 de ani, antrenorul care a câștigat Liga Campionilor cu CSM București în 2016, va antrena campioana Poloniei, MKS Perla Lublin.

Concediat de Ungaria după Mondialul de anul trecut din Japonia, Kim Rasmussen și-a găsit echipă. Tehnicianul danez a preluat campioana Poloniei, MKS Perla Lublin. Rasmussen cunoaște foarte bine handbalul polonez, el fiind selecționerul Poloniei între 2010 și 2016. În tot acest timp a dus Polonia pe locul 4 în lume în 2013 și 2015.

Kim Rasmussen a antrenat și CSM București în sezonul 2015-2016 la capătul căruia "tigroaicele" au câștigat Liga Campionilor.

Anul trecut, după meciul cu România, de la Mondialul din Japonia, Rasmussen a făcut niște declarații dure la adresa arbitrajului, supărat că Ungaria, naționala pe care o antrena, a pierdut cu 27-28. A fost suspendat pe termen neliminat de IHF (Federația Internațională de Handbal) și, ca urmare, și-a pierdut postul. 

"Am petrecut șase ani în Polonia și în acea perioadă a devenit casa mea. Nu mi-a fost greu să spun «DA». Cunosc această țară, cultura ei, așa că îmi va fi mai ușor să încep. Lublin e un oraș care susține handbalul, cu fani extraordinari. Vom încerca să arătăm cel mai bun handbal, atât pe plan național, cât și în Europa. Aștept cu nerăbdare să treacă pandemia de coronavirus și să începem treaba"
Kim Ramussen pentru site-ul oficial al campioanei Poloniei.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre handbal: 

Dan Savenco, scos din sărite de bucureșteni: „Până acum nu alerga nimeni pe străzi... Nu i-a trimis nimeni cu furci, să doarmă în pădure”

Tomas Ryde a rămas cu ochii pe noi și ironizează decizia FRH: „Dumnezeule, totul este posibil in România!!!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  27 Aprilie 2020, 14:55

un studiu arata 42%***,danezul are sanse la o echipa ce promite

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  26 Aprilie 2020, 17:18

MKS Perla Lublin campioana Ungariei ?? Intrati in carantina pentru ca acest Covid 19 va afecteaza creierul !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează