SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

De ce a pierdut CSM București la Zalău? GLUMA ZILEI în handbalul feminin

Tomas Ryde și Cristina Neagu, foto: Marius Ionescu
Tomas Ryde și Cristina Neagu, foto: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 21:28

CSM București a fost învinsă de Zalău, 24-25, la debutul în Liga Națională de handbal feminin, prilej de caterincă pe internet.

„- De ce a pierdut CSM la Zalău?
- Fiindcă nu a avut principalul pe bancă!”

Aluzia e la antrenorul Tomas Ryde, care e absent când echipa are nevoie de indicații tactice, după cum a dezvăluit astăzi GSP.

În locul lui, indicațiile vin de la secundul Adrian Vasile sau de la cele mai experimentate jucătoare.

De exemplu, la Supercupa României, 29-23 cu SCM Râmnicu-Vâlcea, „principalul” echipei a părut Cristina Neagu, care s-a agitat pe margine, a dat indicații și a strigat la coechipiere, de aici și aluzia din gluma postată pe forumuri.

Neagu nu a făcut deplasarea la Zalău, alături de echipă, de aici, probabil, și rezultatul final, insinuează fanii handbalului. 

Citește și:

Pe mâna cui e CSM București? 😲 Moment uluitor cu antrenorul „Somnorilă” la primul meci în campionat: pare depășit complet!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Septembrie 2019, 22:40

pentru ca au jucat f slab

grid
grid  •  02 Septembrie 2019, 11:55

Cristina Neagu, o mare campioană. Cu atâtea echipe...

doru_bcr
doru_bcr  •  02 Septembrie 2019, 00:22

Ceva se intampla... si la Valcea arbitrii au fost contra....am avut 5 eliminari de 2 min...si Braila doar 1....si multe faze pro Braila....cred ca Dedu vrea sa faca el ceva "frumos" sa arate ce tare e campionatul

Vezi toate comentariile (5)
Comentează